Кабельники в Луганську домовились поєднати зусилля у судовому протистоянні з Нацрадою

21 Серпня 2008
33159
21 Серпня 2008
11:43

Кабельники в Луганську домовились поєднати зусилля у судовому протистоянні з Нацрадою

33159
Кабельники в Луганську домовились поєднати зусилля у судовому протистоянні з Нацрадою
20 серпня у Луганську на базі об’єднання «Луганське кабельне телебачення» пройшла робоча зустріч представників кабельних операторів та дистриб’юторів телерадіопрограм. Про це повідомляє організатор зустрічі – асоціація «Укртелемережа». У зустрічі взяли участь юристи провідних кабельних компаній.
 
Як повідомляє «Остров», метою зустрічі стало вироблення спільних дій щодо Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та координації позовів проти цієї організації. У зустрічі взяли участь кабельних компаній та декілька юридичних, повідомляє видання.
 
Учасники зустрічі вбачають вихід із конфліктної ситуації, що склалась між кабельниками та Нацрадою, у «масованому відстоюванні своїх прав через суди». Як повідомила «Острову» генеральний директор «Укртелемережі» Наталія Клітна, асоціація займатиметься узагальненням поданих позовів. Усім судовим справам «Укртелемережа» за дорученням колег буде «надавати розголосу», висвітлюючи перебіг процесів у ЗМІ.
 
Зараз, за інформацією видання, у різних судах України перебувають на розгляді близько десятка позовів кабельників проти Нацради. Одне рішення на користь кабельної компанії вже винесене – щодо НВП «Донбас-телемережа» про видачу йому ліцензії – проте, за інформацією джерел видання, воно не виконується.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду