ТРК «Україна» орендувала приміщення для каналу «Новини» у бізнес-центрі «Леонардо»

21 Серпня 2008
14931
21 Серпня 2008
11:08

ТРК «Україна» орендувала приміщення для каналу «Новини» у бізнес-центрі «Леонардо»

14931
ТРК «Україна» орендувала приміщення для каналу «Новини» у бізнес-центрі «Леонардо»
Телеканал «Україна» орендував для свого нішевого телепроекту – каналу «Новини» - 200 квадратних метрів офісних приміщень у дорогому бізнес-центрі «Леонардо», повідомляє газета «Дело».
 
Офісні приміщення розташовані на 8-му поверсі бізнес-центру. Ремонт в офісі планують завершити до 24 грудня. Також газеті відомо, що на Борщагівці в бізнес-центрі «Ритм» триває будівництво виробничих приміщень для технічних та творчих служб телеканалів групи Ріната Ахметова.
 
У «Леонардо», за інформацією газети, буде розміщена студія, де канал зніматиме інтерв’ю з бізнесменами, чиновниками та політиками. Як повідомив «Дело» керівник девелоперської компанії, яка здає в оренду офіси у бізнес-центрі, оренда 1 квадратного метра у першій лінії «Леонардо» коштує 90 доларів США на місяць.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14931
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
5157 дн. тому
benson, під фешенебельним офісом я мав на увазі орендовані у "Леонардо" площі :) http://telekritika.ua/news/2008-08-21/40125
борец
5693 дн. тому
будка гласности // 22.08.2008 09:34:06 Предлагаю дзикому приказчику ботаника форматы шоу - "Миллиард - в напёрстки", "Занимательная донецкая ботаника и зоология", "Юзом - в Юзовку", " Василий и его Тёрки", "Выжить в забое", "В Европу - по понятиям", "Общак для выжившего", "Дзикое Поле", "Ответь за базар" Копирайт защищен пятью калашами и "Мухой" Это просто супер предложение! Пилоты готовы?
будка гласности
5727 дн. тому
Предлагаю дзикому приказчику ботаника форматы шоу - "Миллиард - в напёрстки", "Занимательная донецкая ботаника и зоология", "Юзом - в Юзовку", " Василий и его Тёрки", "Выжить в забое", "В Европу - по понятиям", "Общак для выжившего", "Дзикое Поле", "Ответь за базар" Копирайт защищен пятью калашами и "Мухой"
HR
5728 дн. тому
Ви божевільний? Та ні за що! Там же кидають.
зщш
5728 дн. тому
как бы туда ты кинулся если б тебя хоть пальцем поманили
HR
5728 дн. тому
Та зняти вони можуть хоч будинок із химерами. Аби вони знайшли хто у те багно працювати піде.
гы
5728 дн. тому
угу. учитывая пробки в центре города - это будет самый "оперативный" канал в Украине)))
Мун
5728 дн. тому
Скромность - вежливость ченушей
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду