Оновлений «ПроСпорт» на «1+1» виходитиме о 23.00

16 Серпня 2008
19117
16 Серпня 2008
10:43

Оновлений «ПроСпорт» на «1+1» виходитиме о 23.00

19117
Оновлений «ПроСпорт» на «1+1» виходитиме о 23.00

У новому телесезоні спортивна програма «ПроСпорт» на телеканалі «1+1» вийде в оновленому форматі. Про це «Телекритиці» розповів ведучий програми Сергій Полховський.

 
За словами пана Полховського, програма змінить графічне оформлення, стане більш інформаційною, зросте кількість відеосюжетів. «Це відповідає сучасній концепції «ТСН», і керівництво хотіло б бачити у такому ж дусі й спортивні новини. В середньому на кожну подію виділятиметься по 20 секунд. У нас будуть динамічніші включення з різних подій. Новини треба так розжувати, щоб глядачеві лишилось зробити лише один ковток», - сказав він.
 
Також зміниться час виходу програми: замість 0.00 вона виходитиме о 23.00 – по завершенні випуску «ТСН» о 22.30.
 
Причиною перенесення «ПроСпорту» з 20.10 на більш пізній час, яке відбулося у минулому сезоні, Сергій Полховський вважає невисокі рейтинги спортивних програм у прайм. «Добре, що ми взагалі залишились. Спорт потроху зникає з новинних випусків на загальнонаціональних каналах, адже зараз є велика конкуренція з боку нішевих каналів», - каже він.
 
Команда «ПроСпорту» вироблятиме також два випуски спортивних новин для ранкового інформаційного проекту. «Це будуть 5-хвилинні випуски щодня з понеділка по п'ятницю у блоках ранкових новин – о 7.30 і 8.30. Потім упродовж дня анонсуватимуться спортивні новини, головний анонс виходитиме о 17.00. Також буде випуск «ПроСпорту» в неділю приблизно о 20.15», - каже керівник програми Степан Щербачов. Він також наголосив, що стислість не є обов’язковою вимогою для сюжетів: «якщо подія варта уваги, сюжет про неї може бути і хвилинним, і більшим».
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19117
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5732 дн. тому
Важко пригадати, щоб Ткаченко взагалі колись любив спорт. ще до футболу душа його зрідка, (дуже зрідка). але лежала...Згадайте "Гол" і Ліду Таран в цій програмі. Це стовідсотково була креатура Саші. Але спорт, Ткаченко ніколи не любив. і "різав" його як міг і де міг!!!! Тому більше шансів у "проліги", якщо "плюси" куплять лігу чемпіонів. правда, як показав досвід, Проспорту не вистачило ресурсів робити цю програму якісно. особливо це стосується таких персонажів як Глущенков. абсолютне дилетанство! А що Проспорт може дати нового вночі? без футбольної збірної україни, без ліги чемпіонів? а ця фраза про 20-ти секундні новини? та кожен початківець знає, що 20 секунд - це три-чотири речення. за цей час можна сказати, що "на Олімпіаді в Пекіні у нас ще одна золота медаль. ЇЇ в скарбничку української збірної поклав лучник Віктор Рубан. У фіналі він переміг корейця. Для україни це третє олімпійське золото! і це, увага 4, максимум 5 коротких планів!!!! питання в мене два: що такого прогресивного і нового покажуть ВНОЧІ "плюси" за три речення? і як довго таку "цікаву" роботу витримають той штат людей, які працюють в Проспорті? чи решта, буде писати на недільний випуск? тоді питання, а що вони показуватимуть у неділю? розказувати про лігу. на яку у них не буде прав????до речі, Проспорту давно потрібна ведуча. а то Зінченко і Полховський - вже не тягнуть! тай мотивації в них бракує!!!
Сомневающийся
5735 дн. тому
Относительно ПРОспорт. Родила гора мышь. А оно надо "плюсам"? Что оригинального в восстановленом выпуске спортновостей мы можем ожидать, жеванновости - пережеванности новостей,которые к тому времени уже дадут все другие каналы? Странно,мягко говоря....
SON
5735 дн. тому
Такие же мысли возникли- в унисон Удивленному. Вечеринка "убила" желание увидеть новое.Полховский- добьет окончательно Проспорт- хвала его неунывности, но шара - в его работе- как из рога изобилия.Да какое доверие к праведности труда шастающего по работам и влетающего с отдышкой в студию.Ясю, что ли Шумик посадите в кадр.
Удивленный
5736 дн. тому
Поставить "Проспорт" на подобающее ему место - это второе, что уже сделал на посту гендиректора Саша Ткаченко. Этого следовало ожидать. Это логично и разумно. А вот после третьего, что сделал Саша (не явился на вечеринку своего же канала 1+1) нужно без сомнения ожидать очень серьезных кадровых чисток, дорогие "плюсовцы". Ну-ну, скоро некоторые заматерелые "тсновцы" и "люди Катеринчук" услышат в свой адрес крылатые фразы "На фиг с пляжа!". И поделом. "ДУСЯ", готовь диктофон для плачевных интервью "плюсовских звезд".
!!!
5736 дн. тому
що цікаво полховський встигне розжувати за 20 секунд? Хіба що буде годувати глядача замість повноцінних новин дієтичними прісними протертими супчиками, там довго жувати не треба, ковтай поки не вдавишся. Ех. Загубили й Проспорт вже. А який він був колись...
Жека
5736 дн. тому
Все логічно:незабаром "кастровані" трихвилинні випуски спортивних новин зникнуть остаточно із загальнонаціональних каналів. Хіба випуск новин може бути хронометражем 2-3хв? Нішеві спортканали вже призвели до того, що новини подаються лише там, якщо говорити про об`єм та оперативність. А те, що, зокрема, планує 1+1 лише просадить рейтинг каналу, як це відбувається на інших великикх каналах.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду