detector.media
16.08.2008 10:43
Оновлений «ПроСпорт» на «1+1» виходитиме о 23.00

У новому телесезоні спортивна програма «ПроСпорт» на телеканалі «1+1» вийде в оновленому форматі. Про це «Телекритиці» розповів ведучий програми Сергій Полховський.

 
За словами пана Полховського, програма змінить графічне оформлення, стане більш інформаційною, зросте кількість відеосюжетів. «Це відповідає сучасній концепції «ТСН», і керівництво хотіло б бачити у такому ж дусі й спортивні новини. В середньому на кожну подію виділятиметься по 20 секунд. У нас будуть динамічніші включення з різних подій. Новини треба так розжувати, щоб глядачеві лишилось зробити лише один ковток», - сказав він.
 
Також зміниться час виходу програми: замість 0.00 вона виходитиме о 23.00 – по завершенні випуску «ТСН» о 22.30.
 
Причиною перенесення «ПроСпорту» з 20.10 на більш пізній час, яке відбулося у минулому сезоні, Сергій Полховський вважає невисокі рейтинги спортивних програм у прайм. «Добре, що ми взагалі залишились. Спорт потроху зникає з новинних випусків на загальнонаціональних каналах, адже зараз є велика конкуренція з боку нішевих каналів», - каже він.
 
Команда «ПроСпорту» вироблятиме також два випуски спортивних новин для ранкового інформаційного проекту. «Це будуть 5-хвилинні випуски щодня з понеділка по п'ятницю у блоках ранкових новин – о 7.30 і 8.30. Потім упродовж дня анонсуватимуться спортивні новини, головний анонс виходитиме о 17.00. Також буде випуск «ПроСпорту» в неділю приблизно о 20.15», - каже керівник програми Степан Щербачов. Він також наголосив, що стислість не є обов’язковою вимогою для сюжетів: «якщо подія варта уваги, сюжет про неї може бути і хвилинним, і більшим».
 
 «Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY