Сайт delo.ua атакували через матеріали про російсько-грузинську інформаційну війну

14 Серпня 2008
17808
14 Серпня 2008
15:55

Сайт delo.ua атакували через матеріали про російсько-грузинську інформаційну війну

17808
Сайт delo.ua атакували через матеріали про російсько-грузинську інформаційну війну
14 серпня об 11 годині портал delo.ua, що належить видавництву «Економіка», був підданий DDоS-атаці з десятка тисяч комп’ютерів, повідомлеє прес-служба видавництва.
 
На думку редакції порталу, атака пов’язана із матеріалами «Россия продолжает войну в Интернете» і «Россия и Грузия запускают электронных «уток», опублікованими в газеті «Дело». У статтях ідеться про технології та механізм комп’ютерних атак, яким піддаються державні сайти обох країн.
 
«Саме на це вказує характер атаки та його безпосередні цілі, а саме зазначені матеріали», - каже керівник відділу технічної підтримки порталу Ілля Яковлєв. На думку піар-директора видавництва «Економіка» Віталія Максимова, збіг у цій ситуації є майже нереальним.
 
«Усім уже давно має бути зрозуміло, що в теперішньому світі ніхто не може почуватись абсолютно захищеним і намагатись посісти таку милу українцям позицію – «моя хата з краю». Всі ми тепер так чи інакше перебуваємо на передовій інформаційного протистояння. Найголовніше – не втрачати відчуття реальності того, що відбувається, і максимально корректно і об'єктивно висвітлювати самі події та їхні можливі наслідки», - каже Віталій Максимов.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17808
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Спец
5739 дн. тому
Славянские хацкеры рулять! :)
ЭЭЭЭИ
5739 дн. тому
В коммесранте всегда жлобы работали. гы гы гы
FFFF
5739 дн. тому
Журналситы Коммерсанта искренне радуются))))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду