detector.media
14.08.2008 15:55
Сайт delo.ua атакували через матеріали про російсько-грузинську інформаційну війну
14 серпня об 11 годині портал delo.ua, що належить видавництву «Економіка», був підданий DDоS-атаці з десятка тисяч комп’ютерів, повідомлеє прес-служба видавництва.
 
На думку редакції порталу, атака пов’язана із матеріалами «Россия продолжает войну в Интернете» і «Россия и Грузия запускают электронных «уток», опублікованими в газеті «Дело». У статтях ідеться про технології та механізм комп’ютерних атак, яким піддаються державні сайти обох країн.
 
«Саме на це вказує характер атаки та його безпосередні цілі, а саме зазначені матеріали», - каже керівник відділу технічної підтримки порталу Ілля Яковлєв. На думку піар-директора видавництва «Економіка» Віталія Максимова, збіг у цій ситуації є майже нереальним.
 
«Усім уже давно має бути зрозуміло, що в теперішньому світі ніхто не може почуватись абсолютно захищеним і намагатись посісти таку милу українцям позицію – «моя хата з краю». Всі ми тепер так чи інакше перебуваємо на передовій інформаційного протистояння. Найголовніше – не втрачати відчуття реальності того, що відбувається, і максимально корректно і об'єктивно висвітлювати самі події та їхні можливі наслідки», - каже Віталій Максимов.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY