24 серпня стартує новий сезон на «Інтері»: «Позаочі», «Україно, вставай!», Таїсія Повалій…

13 Серпня 2008
24529
13 Серпня 2008
08:44

24 серпня стартує новий сезон на «Інтері»: «Позаочі», «Україно, вставай!», Таїсія Повалій…

24529
24 серпня стартує новий сезон на «Інтері»: «Позаочі», «Україно, вставай!», Таїсія Повалій…
24 серпня на телеканалі «Інтер» стартує новий сезон. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Зокрема, цього дня щонеділі о 10.10 в ефірі телеканалу виходитиме ранкове шоу «Україно, вставай!», яке, як уже повідомляла «Детектор медіа», вестимуть актори студії «Квартал 95» Євген Кошовий і Олена Кравець, які гратимуть у програмі подружжя. Сценарій для програми створює авторська група «Кварталу 95» - Олександр Пікалов, Валерій Житков та Олена Зеленська, редагує – Володимир Зеленський. «Це не просто музична програма з ведучими, а маленький комедійний серіал – ситком із «вмонтованими відеокліпами», - характеризують формат програми її творці.
 
Також 24 серпня о 16.00 та 18.30 «Інтер» покаже сольний концерт співачки Таїсії Повалій «Україна, голос, душа» у двох частинах. У перерві між двома частинами вийде перший випуск відновленої програми «Позаочі» з Юлією Литвиненко (раніше виходила на К1), героїнею якої стане Таїсія Повалій. Як повідомляє прес-служба каналу, програма «Позаочі» матиме нову студію, а також «розшириться географія її гостей – тепер у ній братимуть участь не тільки українські, але й найбільші ”всесоюзні” зірки».
 
24 серпня о 23.00 на «Інтері» відбудеться прем’єра художнього фільму «Богдан-Зиновій Хмельницький» українського режисера Миколи Мащенка.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24529
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SON
5737 дн. тому
После лучезарного виртуального пассажа Алегарфа- супер-трудно.Но о Юле- мечтаю ее снова видеть и ПозАочі, такие были передачи!!!И c Повалий- все тайны Мадридского двора Лихуты.
Алегарф
5738 дн. тому
Имелось в виду, конечно же, ТРК "Україна" : )))
Алегарф
5738 дн. тому
«розшириться географія її гостей – тепер у ній братимуть участь не тільки українські, але й найбільші ”всесоюзні” зірки» Ох уж эта неугомонная ТелеКритика! : ) Я б на вашем месте привыкал брать в кавычки слово "украина" ; )
e p t pregnancy
5738 дн. тому
http://www.sagonet.com/images/pregnancy/e-p-t-pregnancy.html e p t pregnancy http://www.sagonet.com/images/pregnancy/earliest-possible-pregnancy-signs.html earliest possible pregnancy signs http://www.sagonet.com/images/pregnancy/earliest-sign-of-pregnancy.html earliest sign of pregnancy
баба Ванга
5738 дн. тому
Серпень 2009: "Інтер" і К1 обмінялись логотипами
hello!
5738 дн. тому
Sozana otpravlyut v otstavku!
rlk
5738 дн. тому
чекаю на *поза очі* - цей проект рулить, але тільки з юлею литвиненко : ))
телезритель
5738 дн. тому
Браво! Подготовились! С нетерпением буду ждать эти эпохальные изменения! И надеюсь, что в Каннах от покупателей не будет отбоя!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду