Ведучою програми «За Вікнами» на СТБ стане Наталія Франчук

8 Серпня 2008
35904
8 Серпня 2008
13:59

Ведучою програми «За Вікнами» на СТБ стане Наталія Франчук

35904
Ведучою програми «За Вікнами» на СТБ стане Наталія Франчук
Новою ведучою програми журналістських розслідувань «За Вікнами» телеканалу СТБ стане Наталія Франчук. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, близьких до редакції програми, підтвердила прес-служба каналу.
 
Нагадаємо, раніше про гіпотетичне призначення Наталії Франчук на місце звільненого за прогул Богдана Кутєпова повідомляла «Дуся», проте прес-служба СТБ цього не не підтверджувала.
 
За інформацією прес-служби, програма повернеться в ефір СТБ у вересні. Раніше Наталія Франчук працювала журналістом проекту «За Вікнами» .
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35904
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аноним
5495 дн. тому
Я тоже хорошо её знала, она тот человек которому свойственно прокладывать свой путь "по трупам"! Видит цель-не видит препятствий! С таким отношением к окружающим её людям она наверняка добьется успеха!
Ананим)))
5671 дн. тому
аааа!!!! Франчук!!!!!! Абажаю)))))
Колишня колега
5735 дн. тому
Знала Наталку, коли вона ще прийшла студенткою на радіо. Одразу було видно - потенціал є. Бойова, якщо треба добуде будь-яку інформацію
альф
5737 дн. тому
Щось пішла мода на рудих на голдінгу пінчука.
Альф
5737 дн. тому
Жду програми "Під Вікнами"!!
Знающий
5738 дн. тому
Наталья, очень позитивный со всех сторон человек. Поздравляю ее с новой должностью и желаю успехов. Я просто уверен, что у нее все получится на отлично.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду