Влада Білорусі уклала контракт із британським піарником Тімоті Беллом

7 Серпня 2008
12507
7 Серпня 2008
14:42

Влада Білорусі уклала контракт із британським піарником Тімоті Беллом

12507
Влада Білорусі уклала контракт із британським піарником Тімоті Беллом

Влада Білорусі уклала контракт із відомим британським піарником Тімоті Беллом для поліпшення іміджу країни у світі, пише в сьогоднішньому номері газета «Комерсант».

Послугами компанії Тімоті Белла користувалися бізнесмен Борис Березовський, уряд Саудівської Аравії й екс-прем’єр Таїланду Таксін Чинават. Йому приписують також зв’язок із медіамагнатом Рупертом Мердоком і президентом України Віктором Ющенком. Він три рази допомагав Маргарет Тетчер перемагати на виборах у Британії, пише видання.

Контракт із піарником був підписаний після майже п’ятимісячних переговорів. За словами Белла, основна робота буде проводитися з поліпшення іміджу Білорусі, хоча велика увага також буде приділятися й президентові Олександру Лукашенку.

При цьому на початку квітня Олександр Лукашенко вже одержував від британського фахівця програму з поліпшення іміджу республіки та її керівництва.

За словами Белла, план передбачає проведення двох кампаній - інформаційної та маркетингової. Мета першої – «донести більш достовірну уяву про Білорусь на противагу образу, створеному у світових ЗМІ». Маркетингова ж кампанія покликана сприяти підвищенню інвестиційної привабливості країни.

Варто зазначити, що останні дії президента Білорусі стали пояснювати саме впливом відомого піарника. Зокрема, до роботи з поліпшення іміджу була віднесена поява пана Лукашенка на публіці з його чотирирічним сином Миколою.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду