Компанія «Star media» починає зйомки ліричної комедії

29 Липня 2008
15447
29 Липня 2008
15:22

Компанія «Star media» починає зйомки ліричної комедії

15447
Компанія «Star media» починає зйомки ліричної комедії
31 липня – перший знімальний день телевізійного художнього фільму з робочою назвою «Про Любов». Зйомки пройдуть у Києві, знімальний період проекту протриває 21 день.
 
Сценарист картини – Ольга Шульгіна, режисер  – Олексій Мамедов, оператор-постановник – Дмитро Баженов, продюсери: Юрій Мінзянов і Влад Ряшин. У ролях: Ігор Скляр, Андрій Ташков, Семен Стругачов, Стас Бєляєв, Йола Санько, Світлана Малюкова.
 
У житті Люби наступила чорна смуга: в один день вона залишилася без житла, роботи й коханого. Але світ не без добрих людей – Люба знаходить притулок у будинку екстравагантної жінки похилого віку Ади, а незабаром й одержує вигідну пропозицію з роботи. Але щоб зайняти місце журналіста в міській газеті, Люба повинна піти на обман…
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15447
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду