Новий канал змінює заставки

29 Липня 2008
11991
29 Липня 2008
11:14

Новий канал змінює заставки

11991
Новий канал змінює заставки
У серпні Новий канал змінить заставки. Зокрема, зміняться акценти у просуванні ведучих нових проектів, однак слоган «Життя яскраве!» залишиться.
 
Як повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на прес-службу телеканалу, нові заставки з’являться в ефірі у серпні. Їх виробництво здійснювала українська продакшн-компанія «Просто Філм» (вона ж виробляла заставки для телеканалів «Інтер» та М 1). Зйомки відбувалися минулого тижня у Києві. Тепер ролики монтуються й обробляються комп’ютерною графікою. Вартість виготовлення роликів наразі не розголошується.
 
Як стало відомо, незмінними залишаться і логотип та кольорова гама. За словами директора з маркетингу Нового каналу Максима Дибенка, нові ролики – просто ще одна реалізація слогану «Життя яскраве!». Ведучі популярних проектів Нового, зокрема, Андре Тан, Дмитро Коляденко, Оксана Гутцайт та Володимир Павлюк, з’являться перед глядачами в оригінальних образах. «При підготовці кожного перевтілення ми хотіли по-новому представити ведучих глядачам», – зазначив пан Дибенко.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11991
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бфбушка Сталин
5751 дн. тому
Макс - очень толковій товарищ! Жаль, что я работаю с ним не на одом канале...
said
5751 дн. тому
не просто фільм, а пронто
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду