detector.media
29.07.2008 11:14
Новий канал змінює заставки
У серпні Новий канал змінить заставки. Зокрема, зміняться акценти у просуванні ведучих нових проектів, однак слоган «Життя яскраве!» залишиться.
 
Як повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на прес-службу телеканалу, нові заставки з’являться в ефірі у серпні. Їх виробництво здійснювала українська продакшн-компанія «Просто Філм» (вона ж виробляла заставки для телеканалів «Інтер» та М 1). Зйомки відбувалися минулого тижня у Києві. Тепер ролики монтуються й обробляються комп’ютерною графікою. Вартість виготовлення роликів наразі не розголошується.
 
Як стало відомо, незмінними залишаться і логотип та кольорова гама. За словами директора з маркетингу Нового каналу Максима Дибенка, нові ролики – просто ще одна реалізація слогану «Життя яскраве!». Ведучі популярних проектів Нового, зокрема, Андре Тан, Дмитро Коляденко, Оксана Гутцайт та Володимир Павлюк, з’являться перед глядачами в оригінальних образах. «При підготовці кожного перевтілення ми хотіли по-новому представити ведучих глядачам», – зазначив пан Дибенко.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY