СТБ придбав три сценарії у жанрі TV-movies

25 Липня 2008
10355
25 Липня 2008
12:15

СТБ придбав три сценарії у жанрі TV-movies

10355
СТБ придбав три сценарії у жанрі TV-movies
Телеканал СТБ придбав три сценарії у жанрі TV-movies: «Найкраща наречена для бабія» (романтична комедія, автор Любов Мосунова), «Романтика» (мелодрама, автор Роза Гумарова) та «Сімейний маскарад» (комедія, автор Олександр Володарський). Про це «ТК» повідомила Тала Онищук, керівник сценарного агентства каналу.
 
 
Бюджет проектів та продакшн, який зніматиме ці фільми, СТБ поки не називає. За словами Тали Онищук, сценарії серіалів, над якими працює агентство СТБ, є оригінальними, а не форматними проектами у жанрах детективу та драми.
 
Раніше Володимир Бородянський зауважував, що перш ніж було відібрано ці три сценарії телефільмів, каналу довелося перечитати 400 сценаріїв.
 
Також Тала Онищук зазначила, що в сценарному агентстві на сьогодні працює 8 осіб – редактори-аналітики, редактори-розробники та менеджер, який відповідає за сценарний архів та здійснює комунікацію з авторами. За її словами, редактори відбирали сценарії за такими критеріями: оригінальність ідеї, драматургічна структура, комерційний потенціал сценарію тощо.
 
«Завдання, яке стоїть перед редакторами-аналітиками, це оцінка сценарних матеріалів, пошук серед загальної маси потенційно цікавих сценаріїв, – розповідає пані Онищук. – Чесно кажучи, ідеальні сценарії, які за всіма параметрами можна оцінити на “відмінно”, до нас не потрапляли. Але хороша, яскрава ідея може переважити і слабкість діалогів та структурні неузгодження, і тим паче жанрову неформатність”».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10355
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ASD
5756 дн. тому
2 Юля - подивіться програмну сітку СТБ. Канал працює переважно для чоловічої аудиторії. А знімати збирається жіноче кіно. :) Правда, "знімати" - гучно сказано: ЗНІМАЛКА ще не виросла. :)))
Юлія Гудз
5757 дн. тому
чоловічий мачо канал? ви часом не сплутали телеканал СТБ з майбутнім нішевим чоловічим каналом Qtv (того ж таки СТБ)? чи пишемо коментарі аби просто щось написати? :)
ASD
5757 дн. тому
Чоловічий "мачо-канал" придбав три сопливі бабські історії :)............Мабуть, це спека в усьому винна.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду