«Газета по-киевски» отримала нагороди на міжнародному конкурсі «Газетний дизайн-2007»

24 Липня 2008
10965
24 Липня 2008
19:22

«Газета по-киевски» отримала нагороди на міжнародному конкурсі «Газетний дизайн-2007»

10965
«Газета по-киевски» отримала нагороди на міжнародному конкурсі «Газетний дизайн-2007»
«Газета по-киевски» отримала спеціальну нагороду суддів у головній номінації «Найкращий газетний дизайн» на міжнародному конкурсі «Газетний дизайн-2007», який нещодавно проходив у Росії.
 
Участь у конкурсі, як повідомляє прес-служба видавництва «Пресцентр» (видавця «Газеты…», що входить до холдингу «Главред-УНІАН»), узяли 57 видань із України, Росії, Білорусі та Казахстану. Серед суддів були визнані експерти у галузі газетного дизайну: креативний директор британської газети Guardian Марк Портер, арт-директор данської Politiken Серен Нієланд, арт-директор російського ВД «КоммерсантЪ» Анатолій Гусєв та інші.
 
Також «Газета» отримала відзнаку за графічне оформлення двох публікацій. З 2004 року «Газета по-киевски» неодноразово отримувала нагороди за найкращий дизайн на різних фестивалях і конкурсах.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду