Віктор Ющенко вимагає виділити 200 млн гривень на інформаційну безпеку

24 Липня 2008
9905
24 Липня 2008
12:59

Віктор Ющенко вимагає виділити 200 млн гривень на інформаційну безпеку

9905
Віктор Ющенко вимагає виділити 200 млн гривень на інформаційну безпеку
На думку Президента України, для розвитку інформаційної безпеки держави потрібно виділити 200 мільйонів гривень, повідомляє «РБК-Україна». Про це Віктор Ющенко заявив у ході прес-конференції 24 липня.
 
«Мене не влаштовує ситуація, яка склалася в інформаційній політиці держави. 200 млн для розвитку інформаційної безпеки – це та умова, яку я сформував», - сказав Президент.
 
Віктор Ющенко також нагадав, що уряд мав втричі збільшити фінансування українського книговидавництва. «Я наполягаю, щоб парламентський бюджетний комітет розглянув ті законопроекти, які знаходяться на розгляді. Треба сформувати треті – формуйте, найдіть підтримку в більшості і прийміть всі зміни до бюджету, які необхідні для розвитку української держави», - сказав Президент.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9905
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Головний бухгалтер
5763 дн. тому
Ей бухгалтер, про що мова? Що НТКУ отримала право на показ Євро-2012, чи можливо це проплачені гроші за Євро-2008? А підскажіть, будь-ласка, а куди пішли кошти від реклами та спонсорів за показ Євро-2008, право на показ якого купила ДЕРЖАВА за бюджетні кошти?
Бухгалтер
5763 дн. тому
А хто поверне НТКУ 32 млн, проплачені за Євро-12? Ей, ви там, на горі! Коли Кабмін, виконає свою обіцянку? Що відбувається з бюджетом Нацтелекомпанії?
Тор
5763 дн. тому
На глушилки и бджолыкив.
Влад
5763 дн. тому
Вопросы: 1. Что подразумевает Президент Украины под термином "информационная безопасность государства" ? 2. На что именно по мнению Президента следует направить эти 200 млн. грн. ? желательно очень конкретно и по статьям расходов ? Ну ОЧЕНЬ интересно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду