Київський медіахолдинг «приводить зовнішній вигляд своїх ЗМІ до європейських стандартів»

9 Липня 2008
8722
9 Липня 2008
12:12

Київський медіахолдинг «приводить зовнішній вигляд своїх ЗМІ до європейських стандартів»

8722
Київський медіахолдинг «приводить зовнішній вигляд своїх ЗМІ до європейських стандартів»
Київський медіахолдинг призначив дизайн-директора.

Київський медіахолдинг увів посаду дизайн-директора, щоби «привести зовнішній вигляд своїх ЗМІ до європейських стандартів». Про це повідомляє прес-служба Київського медіахолдингу.

Дизайн-директором холдингу призначено колишнього арт-директора журналу LQ Олега Нобра. Пан Нобра раніше працював у виданнях Esquire (Росія), «Вещь» (Київ), «НАШ» (Дніпропетровськ).

Також, за цією інформацією, новопризначений дизайн-директор має «оптимізувати дизайн-супровід проектів соціально-культурного напряму, які часто проводить або підтримує Київський медіахолдинг».

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду