14 жовтня у рамках МІРСОМ у Каннах пройде українська вечірка

21 Липня 2008
6950
21 Липня 2008
11:25

14 жовтня у рамках МІРСОМ у Каннах пройде українська вечірка

6950
14 жовтня у рамках МІРСОМ у Каннах  пройде українська вечірка
14 жовтня 2008 року в рамках Міжнародного ринку контенту MIPCOM 2008 у Каннах пройде Українська Каннська вечірка. Її організацією займуться асоціація Індустріальний телевізійний комітет та медіаконсалтингова компанія Media Resources Management.
 
Ідея проведення такого заходу належить голові правління СТБ Володимиру Бородянському. Як повідомляє MRM, «господарями»  і організаторами будуть канали-члени ІТК: «Інтер», «1+1», СТБ, Новий канал, ICTV, М1, НТН, «Україна», «Мегаспорт», ТЕТ і ТОНІС, а також кінокомпанії «Стар Медіа», FILM.UA та Ялтинська кіностудія. Остання представить на ринку MIPCOM перший проект у жанрі курортного бойовика.
 
Основним завданням, яке ставлять організатори перед вечіркою, є виділення України як цивілізованого та перспективного ринку у світовому медіа-середовищі. «Це наша давня мрія, оскільки менеджери провідних каналів і продакшнів, незважаючи на високу конкуренцію, я впевнений, об’єднані ідеєю зробити свою країну краще і розповісти всьому світу, що в нас усе гаразд. І буде ще краще», - цитує MRM голову правління каналу «Інтер» Сергія Созановського. У рамках вечірки пройдуть окремі презентації каналів і продакшн-студій, виступи зірок української естради, танцювальні майстер-класи, шоу феєрверків тощо.
 
Серед запрошених будуть голлівудські мейджори, провідні світові компанії-дистриб’ютори та топ-менеджери телеканалів і продакшн-компаній. Попередня назва вечірки - Ukraine D’ Azur Party.
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6950
Читайте також
20.05.2009 15:53
Media Resources Management
для «Детектор медіа»
38 555
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
И
5760 дн. тому
А Дуся поедет тусоваться?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду