Російські комуністи проситимуть Московський патріархат канонізувати Сталіна

18 Липня 2008
24310
18 Липня 2008
16:13

Російські комуністи проситимуть Московський патріархат канонізувати Сталіна

24310
Російські комуністи проситимуть Московський патріархат канонізувати Сталіна
Санкт-Петербурзька організація Комуністичної партії Російської Федерації готова звернутись до Московського патріархату із проханням канонізувати Йосифа Сталіна у разі, якщо він переможе в конкурсі «Имя Россия».
 
«Якщо він переможе, ми звернемось до Російської православної церкви з проханням розглянути питання про канонізацію Сталіна, - цитує «Ежедневный журнал» лідера петербурзького відділу КПРФ Сергія Малінковича. – Ленін для Церкви був комуністом, а Сталін – справжнім національним лідером. Для нас він приблизно те саме, що для Франції Наполеон». Цю заяву Малінкович зробив для газети The Times.
 
На думку комуністів, можлива перемога дозволить відродити культ Сталіна, і в Росії, можливо, з’являться пам’ятники колишньому радянському генсеку.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24310
Читайте також
22.12.2009 13:08
Антон Розенвайн
, для «Детектор медіа»
27 138
29.12.2008 15:17
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
15 684
27.12.2008 18:30
Сергій Олійник, для «Детектор медіа»
15 598
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
несторонній
5756 дн. тому
Во, які ті москалі "благородні"! - Вони, виявляється, благодарны Сталіну за "воссАединение украинских земель"! Супер! От тільки це «благородство» щось смердить… Вони просто нє прочь ще трохи зємєлькі хапануть! От їм Сталіна й бракує! От і тужать за ним! Опять же - знову стануть «старшим братом» усім народам… Бо щось ті народи розпустилися – пєрєсталі уважать!!!... А вони, ж як той класичний «дядя» - котрий «уважать сєбя заставіл». Часи змінилися, а мінталітєт то остался!!! - Дальше хосся уваженія. І що ж ти з ними поробиш? – Дайош Сталіна!!!
vm
5759 дн. тому
Олегу очевидно они благодарны Сталину за воссаединение украинских земель. Именно при нем украинская госудортвенность распространилась на все украинские земли. Правда это не очень вяжется с официальной галиматьей на счет сталинского заговора против украинцев. Но ложь она и есть ложь.
Полный капец!
5761 дн. тому
МРАКОБЕСИЕ!!!
Олег
5761 дн. тому
Цікаво за що московити так люблять Сталіна, за український ГОЛОДОМОР?
5762 дн. тому
все, конец света настал. Это что, не шутка? Сталин станет святым? москали будут молиться на его святой лик? Офигеть можно!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду