Восени на «1+1» стартує новий проект – «Судові справи. Злочин та кара»

15 Липня 2008
25765
15 Липня 2008
11:14

Восени на «1+1» стартує новий проект – «Судові справи. Злочин та кара»

25765
Восени на «1+1» стартує новий проект – «Судові справи. Злочин та кара»
У новому сезоні на «1+1» з’явиться новий проект – «Судові справи. Злочин та кара». Про це «ТК» повідомили у прес-службі телеканалу.
 
За інформацією Media Business Reports, «Судові справи. Злочин та кара» – українська версія формату німецької компанії Constantin Entertainment. Як повідомляє прес-служба «1+1», проект на зрозумілих прикладах знайомить громадян із законодавством України і пояснює, чого можна чекати від судового процесу. Вердикти виносить справжній професійний суддя, керуючись Цивільним і Адміністративним кодексами країни. Нагадаємо, минулого сезону на «1+1» виходили програми з судової тематики: «Судові справи з Ігорем Годецьким» та «Сімейні справи з Іриною Калінською».
 
Як повідомляє Media Business Reports, цей формат уже виходив в ефірі російського Першого каналу (виробництво проекту для російського ринку здійснювала компанія«ТелеФормат»). Програма транслювалась у слоті 17.00 і мала рейтинг 4,5%, частку 25% (аудиторія 4+). Відмінною рисою, що виділяє це шоу з-поміж інших, є те, що в ефірі розглядаються кримінальні, а не адміністративні правопорушення.
 
Російська версія програми «Федеральний суддя» виходить на телеканалі «Україна» о 10.00.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25765
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду