detector.media
15.07.2008 11:14
Восени на «1+1» стартує новий проект – «Судові справи. Злочин та кара»
У новому сезоні на «1+1» з’явиться новий проект – «Судові справи. Злочин та кара». Про це «ТК» повідомили у прес-службі телеканалу.
 
За інформацією Media Business Reports, «Судові справи. Злочин та кара» – українська версія формату німецької компанії Constantin Entertainment. Як повідомляє прес-служба «1+1», проект на зрозумілих прикладах знайомить громадян із законодавством України і пояснює, чого можна чекати від судового процесу. Вердикти виносить справжній професійний суддя, керуючись Цивільним і Адміністративним кодексами країни. Нагадаємо, минулого сезону на «1+1» виходили програми з судової тематики: «Судові справи з Ігорем Годецьким» та «Сімейні справи з Іриною Калінською».
 
Як повідомляє Media Business Reports, цей формат уже виходив в ефірі російського Першого каналу (виробництво проекту для російського ринку здійснювала компанія«ТелеФормат»). Програма транслювалась у слоті 17.00 і мала рейтинг 4,5%, частку 25% (аудиторія 4+). Відмінною рисою, що виділяє це шоу з-поміж інших, є те, що в ефірі розглядаються кримінальні, а не адміністративні правопорушення.
 
Російська версія програми «Федеральний суддя» виходить на телеканалі «Україна» о 10.00.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY