«Інтер» проводить соціальну акцію заради порятунку українського «Євро-2012» за ініціативою Савіка Шустера

10 Червня 2008
13351
10 Червня 2008
13:42

«Інтер» проводить соціальну акцію заради порятунку українського «Євро-2012» за ініціативою Савіка Шустера

13351
«Інтер» проводить соціальну акцію заради порятунку українського «Євро-2012» за ініціативою Савіка Шустера
Телеканал «Інтер» за ініціативою ведучого Савіка Шустера розпочинає соціальний проект на підтримку проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні. Причиною для такої ініціативи стала загроза позбавлення України права проведення чемпіонату через неготовність нашої держави виконати поставлені УЄФА умови. Як повідомляє прес-служба «Інтера», канал прагне привернути до цієї проблеми якомога більшу увагу громадськості.
 
З 11 червня протягом місяця в ефірі телеканалу «Інтер» виходитиме ролик під слоганом «Догралися!», а в інформаційній програмі «Подробности» планується цикл тематичних сюжетів.
 
Темі «Євро-2012» в Україні буде присвячений випуск «Свободи Савіка Шустера» 13 червня (програма розпочнеться на годину раніше, ніж зазвичай – о 20.30). У програму запрошені Президент, Прем’єр, Григорій Суркіс та інші люди, які, на думку авторів «Свободи», мають стосунок до «Євро-2012».
 

На думку пана Шустера, проект може «донести до політиків серйозність завдання, щоб вони зрозуміли: вони відповідають не просто за проведення Євро, а за майбутнє цілого покоління».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13351
Читайте також
10.04.2010 14:10
Софія Колодницька, для «Детектор медіа»
19 011
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
5798 дн. тому
А знаете в чём проблема? Мы слишком много говорим о Евро и слишком мало делаем для него. Проблемы с аэропортами, стадионами, дорогами, инфраструктурой... Их необходимо решать. Точнее, необходимо было... раньше... Сейчас времени очень мало остаётся... Посмотрите на темпы подготовки в Донецке. Красавец-стадион европейского уровня уже практически готов, а в Киеве всё думают: "Что делать с Олимпийским? Реконструировать или строить новый?" Господа, нам вредно думать... ДЕЙСТВОВАТЬ НУЖНО, а не говорить!
5799 дн. тому
Червоненко Женя пусть нам раскажет как про....ется ЕВРО 2012.
YaYa
5799 дн. тому
Непогано було б у програму прямі включення з "життя" зробути, щоб наша, вибачте на слові, влада людей послухала!
глядач
5799 дн. тому
Ще одну справу Савік Шустер спохабить і завалить
5799 дн. тому
Пусть попросят у Табачника 100.000 долларов - у него их много...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду