detector.media
10.06.2008 13:42
«Інтер» проводить соціальну акцію заради порятунку українського «Євро-2012» за ініціативою Савіка Шустера
«Інтер» проводить соціальну акцію заради порятунку українського «Євро-2012» за ініціативою Савіка Шустера
Телеканал «Інтер» за ініціативою ведучого Савіка Шустера розпочинає соціальний проект на підтримку проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні. Причиною для такої ініціативи стала загроза позбавлення України права проведення чемпіонату через неготовність нашої держави виконати поставлені УЄФА умови. Як повідомляє прес-служба «Інтера», канал прагне привернути до цієї проблеми якомога більшу увагу громадськості.
 
З 11 червня протягом місяця в ефірі телеканалу «Інтер» виходитиме ролик під слоганом «Догралися!», а в інформаційній програмі «Подробности» планується цикл тематичних сюжетів.
 
Темі «Євро-2012» в Україні буде присвячений випуск «Свободи Савіка Шустера» 13 червня (програма розпочнеться на годину раніше, ніж зазвичай – о 20.30). У програму запрошені Президент, Прем’єр, Григорій Суркіс та інші люди, які, на думку авторів «Свободи», мають стосунок до «Євро-2012».
 

На думку пана Шустера, проект може «донести до політиків серйозність завдання, щоб вони зрозуміли: вони відповідають не просто за проведення Євро, а за майбутнє цілого покоління».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY