Наталія Лигачова – про медіаринок України (відео)

10 Червня 2008
3411
10 Червня 2008
10:26

Наталія Лигачова – про медіаринок України (відео)

3411
Наталія Лигачова – про медіаринок України (відео)
6 червня у столиці Сполучених Штатів Америки Вашингтоні шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримала нагороду від міжнародної громадської організації Internews «Лідерство у ЗМІ».
 

 
 
Церемонія нагородження відбулась у Ньюзеумі – музеї новин, який відкрився 11 квітня у центрі Вашингтона. Нагороду – кришталеву статуетку - пані Лигачовій вручала Манана Асламазян, колишня голова фонду «Освічені медіа» («Інтерньюз-Росія»), донедавна переслідувана у Російській Федерації.
 
Шеф-редактор «Детектор медіа» дала «Голосу Америки» інтерв’ю, в якому розповіла про український медіаринок сьогодні:
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Голос Америки»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду