Наталія Лигачова отримала нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ» з рук Манани Асламазян

6 Червня 2008
17415
6 Червня 2008
13:12

Наталія Лигачова отримала нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ» з рук Манани Асламазян

17415
Наталія Лигачова отримала нагороду Internews «Лідерство у ЗМІ» з рук Манани Асламазян
6 червня у столиці Сполучених Штатів Америки Вашингтоні шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова отримала нагороду від міжнародної громадської організації Internews «Лідерство у ЗМІ».
 
Церемонія нагородження відбулась у Ньюзеумі – музеї новин, який відкрився 11 квітня у центрі Вашингтона. Нагороду – кришталеву статуетку - пані Лигачовій вручала Манана Асламазян, колишня голова фонду «Освічені медіа» («Інтерньюз-Росія»), донедавна переслідувана у Російській Федерації.
 
«Наталія Лигачова, головний редактор «Детектор медіа» - українського Інтернет-видання, а також друкованого журналу, які відслідковують ситуацію у ЗМІ, зіграла важливу роль в українській Помаранчевій Революції, була однією з тих, хто очолив журналістський рух, що публічно денонсував цензуру і політичний тиск, і присягся дотримуватись професійних стандартів», - зазначено у прес-релізі організації.
 
Наталія Лигачова дала інтерв’ю журналісту «Голосу Америки» Мирославі Ґонґадзе, яке буде показане 6 червня в ефірі 5 каналу.  
 
Колектив «Детектор медіа» щиро вітає Наталію Львівну із заслуженою нагородою і зичить їй багато перемог у майбутньому!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17415
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ольга Іващенко
5773 дн. тому
Вітаю Наталію Лігачову! А статтю "Криза самоідентифікації" як взірець і меморандум рекомендую включити до списку обов"язкових для прочитання всім, хто пов"язаний із журналістикою.
Скотникова
5774 дн. тому
Рада за Лигачову. Это заслужено. Вызывает уважение последовательность. А интересно было в музее новостей?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду