6 червня – День журналіста. Вітаємо!

6 Червня 2008
2812
6 Червня 2008
09:50

6 червня – День журналіста. Вітаємо!

2812
6 червня – День журналіста. Вітаємо!
6 червня в Україні відзначають професійне свято працівників засобів масової інформації – День журналіста.
 
Свято, приурочене до прийняття Національної спілки журналістів України у 1992 році до Міжнародної федерації журналістів, встановлене Указом Президента України від 25 травня 1994 року.
 
Як видання, адресоване передусім журналістам та іншим працівникам сфери медіа, «Детектор медіа» може вважати цей день подвійним святом. Ми вітаємо всіх, хто працює журналістом, усіх, хто був пов’язаний із медіа в минулому і всіх, хто планує присвятити своє життя журналістській праці.
 
Останні події у країні та їх відображення у сфері медіа засвідчили, що свобода слова не визначається наявністю чи відсутністю «темників», цензури чи тиску. Мірилом свободи слова є наше власне сумління. На жаль, мусимо констатувати, що медіаринок в Україні стрімко розвивається кількісно і технологічно, проте якісно вже не перший рік буксує на роздоріжжі. Бажаємо всім вам – і нам – у новому професійному році знайти відповіді на ті серйозні запитання та виклики, які ставить нам життя, і довести собі та суспільству, що званням українського журналіста можна пишатись.
 
Щасти вам, колеги!
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2812
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Колеги
5810 дн. тому
Вітаємо журналістів Телекритики! Ви - кращі! Ви - порядні! Ви друкуєте все про всіх! Хай ваше слово стане ще впливовішим і гучнішим!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду