«Вечірній Київ» подав заяву до міліції на судових виконавців

5 Червня 2008
14429
5 Червня 2008
20:01

«Вечірній Київ» подав заяву до міліції на судових виконавців

14429
«Вечірній Київ» подав заяву до міліції на судових виконавців
Керівництво газети «Вечірній Київ» вважає недостовірною інформацію щодо накладеного на майно видання арешту, поширену Вікторією Бевзо. Про це йдеться у заяві прес-служби так званого «Київського медіахолдингу», надісланій на адресу «ТК». На жаль, факти у цій заяві непросто відокремити від коментарів та оцінкових суджень.
 
За словами авторів заяви, на майно газети не було накладено арешт. А оскільки, згідно з українським законодавством, майно описують у тому разі, якщо відповідач не виплатив гроші у належний термін, і такий термін для повернення боргу Вікторії Бевзо ще не минув, у «Вечірці» вважають дії виконавчої служби Шевченківського району незаконними. У керівництва газети викликало здивування те, що для опису майна газети в редакцію без попередження прийшли відразу шестеро судових виконавців. Тому вони викликали міліцію, яка затримала трьох виконавців і відпровадила їх до Подільського управління внутрішніх справ для з’ясування обставин, а також подали заяву про порушення щодо них кримінальної справи.
 
Вони також повідомляють, що після відновлення на посаді в судовому порядку 4 грудня 2007 року Вікторія Бевзо жодного разу не з’явилась на роботу для виконання своїх обов’язків, і стверджують, що її було прийнято на роботу попереднім керівництвом газети із порушенням статуту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14429
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вечірній
5805 дн. тому
Поламати порядній людині кар’єру, рік знущатися з неї на судах, а потім запрошувати на роботу фахівця такого рівня як Бевзо, це треба мати не аби яку наглість. Борги треба віддавати!
Роман-"Замудонс"
5805 дн. тому
"Пацан сказал-пацан сделал,а если не сделал,то сказал"))
красава
5805 дн. тому
"У керівництва газети викликало здивування те, що для опису майна газети в редакцію без попередження прийшли відразу шестеро судових виконавців. Тому вони викликали міліцію, яка затримала трьох виконавців і відпровадила їх до Подільського управління внутрішніх справ для з’ясування обставин, а також подали заяву про порушення щодо них кримінальної справи". М-ДА!!!!!!! ЩОСЬ не складається! Редакція на Володимирській 51-Б, Шевченківський р-н. Як могли відпровадити виконавців їх до Подільського управління внутрішніх справ ???
Вікторія Бевзо pomegrante@mail.ru
5805 дн. тому
Затримка виплати заробітної плати є злочином, причому кримінальним. Кримінальний Кодекс України від 05.04.2001 р. № 2341-III (далі — ККУ) і, зокрема, ст. 175 ККУ. Про яку кримінальну відповідальність щодо спостерігачів, яких було чоловік 30, а саме: робітників СТО, від майстрів до охорони, жителів місцевих будинків, пішоходів що проходили проз СТО, та побачили міліцейські машини і, можливо, зупинилися подивитися в чому справа, розповідається в заяві. Щодо мене, я бачила як міліцейські джипи влетіли на вулицю де знаходиться СТО. Бачила як повискакували з них хлопці. Бачила, як вони налетіли на мого чоловіка, з котрим я приїхала до СТО. Якщо Ви вважаєте дії держвиконавця щодо арешту та опису Ланоса незаконними , чому ви не затримали евакуатор, що рухався зі швидкістю 30 км. /на годину з трьома людьми (водій евакуатора, я, та державний виконавець з відповідними документами), а звернули увагу на мого чоловіка, який підтримував мене, сідав у свою машину і вирушав за евакуатором. Доречи, він не був затриманим, того вечора. Про шо йде мова, вам несоромно?
Бевзо Вікторія pomegrante@mail.ru
5805 дн. тому
Шановний Роман, шановна прес служба неіснуючого холдінгу, керованого деякими товаришами-колегами. Газета «Вечірній Київ» програла суди. І районний (4 грудня 2007р), і апеляційний ( 12 лютого 2008р) . Майте гідність. Питання ліквідації заборгованості по заробітній платі знаходиться на особливому контролі Уряду. На недопустимість боргів із заробітної плати працівникам організацій, установ, що фінансуються з місцевого бюджету звертають увагу голів держадміністрацій відповідних районів. Чи вам не подобається Шевченківський? Або його голова? Пан Костриця? Якщо на рахунку «Вечірки» нуль? Чому вам не допоможе вирішите це питання неіснуючий холдінг. А якщо не допомагають колеги, чому ви, як т.в.о. головного редактора не подасте доповідну щодо негайного виконання рішення суду щодо заборгованості по заробітній платі перед В. Бевзо. Не соромно на тендітну жінку валити свої недоліки? Щодо "не з’являлася на роботі». Охорона не пускає. Каже вказівок від вас не було відповідних. Ви ж навіть з Держаним виконавцем мене не впускали до приміщення редакції. І дивлячись мені у вічі казали «Я этой Женщины не знаю». Майте гідність!
5805 дн. тому
Да віддадуть борг, та поверне їм Беззо машину. Такий гвалт наче Мазератті в Костриці вкрали. Вечірній суди тільки програє. БРРРРР. ГІВНО ЯКЕСЬ А НЕ ГАЗЕТА. Хоч би відповідали за помилки.
красава
5805 дн. тому
Че тоя не врубился, в чем криминал. пришел исполнитель. машину опчатали, отдалы бевзо. А кого задержали??? Ротозеев, которые мимо проходили? Ну и цирк Кострица мочит.
Я теж там був...
5805 дн. тому
Коли Бевзо звільняли хтось теж кричав, що вся інформація недостовірна. Але не довів таку недостовірність ані в суді, ані де інде. Щодо термінів повернення боргу Бевзо. Заява про відкриття виконавчого впровадження від Бевзо надійшла до виконавчої служби 24/04/2008. Виконавча служба, згідно законодавству України повинен відкрити виконавче провадження в триденний термін після надання Бевзо заяви про відкриття такого впровадження. Тож 24 квітня + 3 дні дорівнює 29 квітня. Зараз надворі вже червень про який добровільний термін йдеться. Люди добрі не смішить народ. Доречи, коли Костриціна «Вечірка» програвала суди, її юристи теж ґрунтували свої обвинувачення на термінах. Хлопці вірно числа рахують, та щось місяці плутають. Щодо того, що у керівництва газети викликало здивування те, що для опису майна газети в редакцію без попередження прийшли відразу шестеро судових виконавців. Тому вони викликали міліцію, яка затримала трьох виконавців і відпровадила їх до Подільського управління внутрішніх справ для з’ясування обставин, а також подали заяву про порушення щодо них кримінальної справи. Такої брехні ще не чули. По-перше, до редакції, що знаходиться за адресою Володимирська 51- Б. сам пан Костриця запросив 1 виконавця та заявника Бевзо. Про яких 6 чоловік йдеться? По-друге, машину описували ті віддавали Бевзо на зберігання не в приміщенні редакції. По-третє, до чого вся ця каламуть, якщо сам пан Костриця сказав що розрахується з Бевзо. Тільки не уточнив коли. Вірніше, коли, він вважає за потрібне (начхав на рішення суду та пославши до біса державного виконавця ) розрахуватись з пані Бевзо. Терміни пановє.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду