detector.media
05.06.2008 20:01
«Вечірній Київ» подав заяву до міліції на судових виконавців
Керівництво газети «Вечірній Київ» вважає недостовірною інформацію щодо накладеного на майно видання арешту, поширену Вікторією Бевзо. Про це йдеться у заяві прес-служби так званого «Київського медіахолдингу», надісланій на адресу «ТК». На жаль, факти у цій заяві непросто відокремити від коментарів та оцінкових суджень.
 
За словами авторів заяви, на майно газети не було накладено арешт. А оскільки, згідно з українським законодавством, майно описують у тому разі, якщо відповідач не виплатив гроші у належний термін, і такий термін для повернення боргу Вікторії Бевзо ще не минув, у «Вечірці» вважають дії виконавчої служби Шевченківського району незаконними. У керівництва газети викликало здивування те, що для опису майна газети в редакцію без попередження прийшли відразу шестеро судових виконавців. Тому вони викликали міліцію, яка затримала трьох виконавців і відпровадила їх до Подільського управління внутрішніх справ для з’ясування обставин, а також подали заяву про порушення щодо них кримінальної справи.
 
Вони також повідомляють, що після відновлення на посаді в судовому порядку 4 грудня 2007 року Вікторія Бевзо жодного разу не з’явилась на роботу для виконання своїх обов’язків, і стверджують, що її було прийнято на роботу попереднім керівництвом газети із порушенням статуту.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY