Віце-прем’єр Іван Васюник помітив цензуру у медіа

5 Червня 2008
23815
5 Червня 2008
19:04

Віце-прем’єр Іван Васюник помітив цензуру у медіа

23815
Віце-прем’єр Іван Васюник помітив цензуру у медіа
Віце-прем’єр-міністр Іван Васюник заявляє про зростання проявів цензури в українському медіа просторі. Про це Васюник заявив під час засідання робочої групи щодо створення суспільного телебачення та радіомовлення, повідомили «proUA» в прес-службі уряду.
 
«На жаль, доводиться констатувати, що ті позитивні зрушення, які відбулися у вітчизняній журналістиці у 2004 році, нині виявилися знівельованими величезною кількістю замовних матеріалів, їх надмірною заполітизованістю та цензурою з боку власників та менеджерів телерадіокомпаній», – наголосив віце-прем’єр.
 
За результатами засідання учасники сформували 5 підгруп і домовилися до 1 вересня поточного року представити узгоджену Концепцію системи суспільного мовлення.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23815
Читайте також
20.11.2009 13:39
Олена Чередниченко
, для «Детектор медіа»
33 581
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
+++
5813 дн. тому
{CENSORED}-Васюник з гілки звалився? Прозрів? Чи Балога так за{CENSORED}?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду