ДПА та НСЖУ підписали меморандум про співпрацю

5 Червня 2008
29704
5 Червня 2008
12:02

ДПА та НСЖУ підписали меморандум про співпрацю

29704
ДПА та НСЖУ підписали меморандум про співпрацю

Державна податкова адміністрація і Національна спілка журналістів України підписали Меморандум про співпрацю.

 

Документ підписали голова ДПАУ Сергій Буряк і голова НСЖУ Ігор Лубченко. Меморандум набуває чинності з моменту підписання і діє впродовж 5 років.

 

Сторони зобов`язуються «підтримувати ділові контакти і застосовувати всі необхідні заходи для забезпечення ефективності ділових зв`язків, а також всіляко сприяти розвитку інших форм співпраці».

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29704
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
інспектор
5810 дн. тому
З року в рік підписують такі угоди. Цікаво, що отримують з цього журналісти? Може зарплату платять легально... Було б добре, якбив НСЖУ пояснили, чиї інтереси захищає меморандум.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду