Виконавча служба опечатала автомобіль «Вечірнього Києва» за борги по заробітній платі

5 Червня 2008
17565
5 Червня 2008
12:36

Виконавча служба опечатала автомобіль «Вечірнього Києва» за борги по заробітній платі

17565
Виконавча служба опечатала автомобіль «Вечірнього Києва» за борги по заробітній платі
Четвертого червня 2008 року згідно з рішенням Шевченківського районного суду міста Києва виконавча служба опечатала легковий автомобіль, який належить газеті «Вечірній Київ». Рішення від 4 грудня 2007 року вступило в силу 15 грудня, а почало виконуватися тільки через півроку. За позовом Вікторії Бевзо до комунального підприємства Київської міської ради «Редакція газети «Вечірній Київ» про поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди Шевченківський районний суд вирішив стягнути з видання на користь позивача 46 676 гривень.
 
За словами Вікторії Бевзо, в. о. головного редактора газети Роман Костриця відмовлявся добровільно виконати рішення суду. Тому 4 червня вона разом із судовими виконавцями завітала до редакції газети.
 
«Ми пред’явили відповідні документи, згідно з якими все майно редакції заарештоване, – розповіла Вікторія. – Їм треба було давно мені виплатити кошти, а вони все зволікали. Заборгованість по заробітній платі виплачується в першу чергу. Коли я Костриці сказала, що ми приїдемо описувати майно, то він мені прислав sms «Попробуй забери». На балансі редакції три автомобілі, ми хотіли їх описати, а вони відправили авто на ремонт. Ми знайшли один із них – «Део Ланос» (2002 року випуску) на техстанції і забрали його евакуатором. Сьогодні продовжимо справу. Тепер, якщо вони в десятиденний термін не виплатять кошти, опечатане майно оцінить незалежний експерт, якого знайде виконавча служба. Потім майно продадуть на аукціоні. Як і де це все проходитиме, я не знатиму, мені тільки виплатять кошти».
 

Роман Костриця повідомив «ТК», що авто в редакції не забрали, а описали згідно з рішенням суду. Він також додав, що «Вечірній Київ» виплатить Вікторії Бевзо заборгованість по заробітній платі.
 
Конфлікт між колишнім заступником головного редактора «Вечірки» Вікторією Бевзо і новим в. о. головного редактора газети «Вечірній Київ» Романом Кострицею виник ще в травні 2007 року, коли він, забравши комп’ютерну техніку та частину персоналу, переїхав на вул. Володимирську у приміщення газети «Хрещатик». Більшість колективу залишилася за старою адресою на вул. Гречка. Із заявами до суду тоді звернулися троє працівників, в тому числі і Вікторія Бевзо.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17565
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вікторія Бевзо pomegrante@mail.ru
5805 дн. тому
На основному банківському рахунку у ВАТ КБ "Хрещатик" у м. Києві - 500 гривень. Повідомили мені. Не розумію в чому проблема? Нема грошей, пиши доповідну. Київрада розглядає, приймає рішення і все. Питання вирішено. Костриця мені у вічі сказав що писати нічого не буде. Тобто ніяких дій на 4 червня 2008 р, щодо погашення заборгованості по заробітній платі паном Кострицею, як, керівником підприємства не відбувалось. Про який термін добровільного погашення по з.п. йде мова? Шановне керівництво, з самого початку ви знали що суди програєте. Бо звинувачувати людину в тому, що вона не робила не можна. Навмисно затягували справу, не ходили на засідання суду. Програли апеляцію. Чого ви як малі діти себе поводите? Є рішення суду. Є ухвала. Є виконавче впровадження. Ви ще не награлися у війну з дитинства?
Ukra_inna
5806 дн. тому
На все майно «Вечірнього Києва»/боржника/ накладено арешт через органи БТІ, ДАІ, та Нотаріат. Поки що описано лише автомобіль «Ланос». Згідно акту опису і арешту майна автомобіль «Ланос» знаходиться не в редакції "Вечірнього Києва", а на відповідальному зберіганні В. Бевзо. Так що Костриця знов щось наплутав. Доречи, віддавали «Ланос» на зберігання Бевзо не дуже покірно. Роман Васильович чомусь викликав Беркут. Мабуть знов sms –oю помилився.
el terminator
5806 дн. тому
що заважало списати кошти з банківського рахунку редакції?? невже сума дуже велика?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду