detector.media
05.06.2008 12:36
Виконавча служба опечатала автомобіль «Вечірнього Києва» за борги по заробітній платі
Виконавча служба опечатала автомобіль «Вечірнього Києва» за борги по заробітній платі
Четвертого червня 2008 року згідно з рішенням Шевченківського районного суду міста Києва виконавча служба опечатала легковий автомобіль, який належить газеті «Вечірній Київ». Рішення від 4 грудня 2007 року вступило в силу 15 грудня, а почало виконуватися тільки через півроку. За позовом Вікторії Бевзо до комунального підприємства Київської міської ради «Редакція газети «Вечірній Київ» про поновлення на роботі, стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди Шевченківський районний суд вирішив стягнути з видання на користь позивача 46 676 гривень.
 
За словами Вікторії Бевзо, в. о. головного редактора газети Роман Костриця відмовлявся добровільно виконати рішення суду. Тому 4 червня вона разом із судовими виконавцями завітала до редакції газети.
 
«Ми пред’явили відповідні документи, згідно з якими все майно редакції заарештоване, – розповіла Вікторія. – Їм треба було давно мені виплатити кошти, а вони все зволікали. Заборгованість по заробітній платі виплачується в першу чергу. Коли я Костриці сказала, що ми приїдемо описувати майно, то він мені прислав sms «Попробуй забери». На балансі редакції три автомобілі, ми хотіли їх описати, а вони відправили авто на ремонт. Ми знайшли один із них – «Део Ланос» (2002 року випуску) на техстанції і забрали його евакуатором. Сьогодні продовжимо справу. Тепер, якщо вони в десятиденний термін не виплатять кошти, опечатане майно оцінить незалежний експерт, якого знайде виконавча служба. Потім майно продадуть на аукціоні. Як і де це все проходитиме, я не знатиму, мені тільки виплатять кошти».
 

Роман Костриця повідомив «ТК», що авто в редакції не забрали, а описали згідно з рішенням суду. Він також додав, що «Вечірній Київ» виплатить Вікторії Бевзо заборгованість по заробітній платі.
 
Конфлікт між колишнім заступником головного редактора «Вечірки» Вікторією Бевзо і новим в. о. головного редактора газети «Вечірній Київ» Романом Кострицею виник ще в травні 2007 року, коли він, забравши комп’ютерну техніку та частину персоналу, переїхав на вул. Володимирську у приміщення газети «Хрещатик». Більшість колективу залишилася за старою адресою на вул. Гречка. Із заявами до суду тоді звернулися троє працівників, в тому числі і Вікторія Бевзо.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY