НТКУ показала свій зовсім справжній новий логотип (+картинка)

5 Червня 2008
6657
5 Червня 2008
11:36

НТКУ показала свій зовсім справжній новий логотип (+картинка)

6657
НТКУ показала свій зовсім справжній новий логотип (+картинка)
Національна телекомпанія України надіслала на адресу «Детектор медіа» коментар щодо недостовірності нового логотипу Першого національного, опублікованого 3 червня. Колеги також рекомендують «ТК» уважніше дивитись Перший національний. Із вдячністю за цінну і слушну пораду «Детектор медіа» публікує коментар прес-служби НТКУ без змін і пропонує до вашої уваги офіційну версію нового логотипу Першого:
 
 

 
Графічне зображення, яке продемонструвала широкому загалові «Детектор медіа», не є логотипом Першого каналу. У наших, - підкреслюємо, - попередніх розробках символ «одинички» супроводжується надписом «Перший». Розривати ці два елементи, як це зробила «Детектор медіа», некоректно.  
 
Ми почали промо-компанію, яка триватиме 90 днів. Якщо б ви уважно дивились наш телеканал, то вже мали б змогу побачити проект «Нове обличчя Першого» із лічильником, який відраховує кількість днів до зміни каналу. Тож рахуйте дні разом з нами, чекайте, не випереджаючи подій, і про все дізнаєтесь в свій час.  
 
«Все тече і все міняється», - говорив Еклезіаст. Тому немає нічого дивного в зміні обличчя каналу. Іноді й людині потрібно перевдягти світлий костюм замість чорного. Літо почалося, колеги!  
 
Логотипи не є остаточно затвердженим. Це є лише проект, і зараз ми дивимось, як сприймає його наша аудиторія, проводимо дослідження у фокус-групах. Нам цікава і ваша думка, шановна «Детектор медіа». Ми відкриті для конструктивної критики та готові розглянути побажання та пропозиції щодо графічного оформлення шапок та заставок каналу. Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення цієї теми на форумі сайту Першого національного. 
 
Можливо, когось турбує той факт, що у логотипі каналу тепер немає слова «національний». Ми відповідаємо: був період, коли ми з «УТ-1» перетворювались на «Перший національний», але глядачі все одно пам’ятали наш телеканал як «першу кнопку» українського телебачення. Вважаємо, що слово «Перший» найкраще відповідає статусу телеканалу, який є інформаційним мостом між державою і суспільством, і за будь-яких обставин залишається національним. 
 
Визнаємо що «ТК» справді опублікувала «неофіційний» варіант логотипа, отриманий з відкритого джерела. Хоча, якщо порівняти нижню частину картинки, яка була наведена у попередній новині, із наданою прес-службою офіційною, знайти відмінності доволі важко. В усякому разі, перепрошуємо колег за не зовсім коректне подання інформації.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6657
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маторин
5807 дн. тому
Шо это тут за "МАТОР" обьявился!? :) ты откуда такой ник взял, детка?
elen
5807 дн. тому
А в чем идея «промо-компании»? 90 дней показывают на синем фоне лого с пролетающей желтой соплей и совсем нечитабельными цифрами из точечек. КРЕАТИФФНО, МОЩНО! МААААЛАДЦИ :). 90 штук заставок по 5 сек. кажная – 450 сек. компьютерной графики. 1 сек. минимум 50 у.е. Денег лишних у Вас ребята наверное много . Но главное все таки креатиФФ. А единица действительно возбуждает. Дизайнеру железной указкой по рукам нужно надавать.
ЗАСЛУЖЕНИЙ
5807 дн. тому
Згадую, як на День ТБ восени Дока себе піарив, роздавав усім слонів, готував салатом у морду і значки зі старим логотипчиком, (тоді він, логотипчик, був ще новеньким) вручав. Одна Заслужена журналістка, яка колись з-під реактора в Чорнобилі вела репортажі, заходилася в кольках, чому їй золотий логотипчик -1 не дали на свято. А зараз нове керівництво почало роботу - нова одиничка, поїздка на катері, шампанське. Журналюги, не давайте себе купити! Хавчик можна заробити на ТБ-ринку. Скоро розженуть плюси - там можна про секс писати скільки влізе! Символіка зрозуміла.
Ann
5807 дн. тому
И где-то я этот лого видела.... не на ТК Украине ли?... Оч похож!
5808 дн. тому
Добавлю по поводу того как вас, уважаемые журналисты, в честь вашего праздника имеют. Почему ваши распечатки прячут от всех и вся? Да потому что вы, родимые, дулю с маслом получили за этот месяц. А все "свои" и начальство по графе НАДБАВКИ ЗА ВИСОКІ ДОСЯГНЕННЯ в этом месяце столько себе наковыряли!!!!!!!!!!!!! Касаткина одобрила. Лично лицезрел бухгалтерскую отчетность. А если еще пройтись по процентам премий и прочей дребедени!!! У, уважаемые журналисты, вас откровенно за МУСОР держат.
Вергилий
5808 дн. тому
Завтра в 17.30 три корабля с этим логотипом отплывают в путь, надеюсь не последний, по Днепру. Большой Касаткинский профсоюз решил задобрить членов профсоюза, подписав перед этим незаконные приказы высшего руководства. Правда всех предупредили, что хавчик надо брать с собой, ибо денег не хватает. Взносы слишком маленькие, всего 1% от зарплаты. Народ вас имеют - поэтому получайте удовольствие. С праздником, журналисты - самые униженные на канале люди!
5808 дн. тому
Логотип - отстой!
МАТОР
5808 дн. тому
Шкода, що суспільство не розуміє, що зміст (наповнення каналу програмами) залежить не від співробітитників. Гроші-проект-ефір. Діє поки такий ланцюжок в телекомпанії. Схеми не змінилися і не зміняться допоки канал не очолить чесна людина, якщо така взагалі є. ESG нікуди не щезла, а спрямувала свої грошові потоки до нових керівників. Лише свої люди продовжують отримувати підвищені премії та зарплати, а не свої - смішні. Якби ви послухали представників піар-служби, вам би стало веселіше жити.
Nikcon
5808 дн. тому
одне іншого не краще, якщо попередня картинка навіювала фалічні асоціації, то ця, відзеркалення внизу, читається не звосім......................... "дебілний"............... Нікого не хочу образити, на каналі прцює чимало хороших і талановитих людей............ Але ці експеременти художників.........
Захар
5808 дн. тому
Да, похлже на лого вебдванольного сайта ;) Сколько стоила "разработка"-то?
Другий національний
5808 дн. тому
"Навєкі перша кнопка" - добра концепція і добре гасло. От ще б грамотністю до звання "першого" дотягували... Бо наразі несолідно якось виглядає - не розрізняти слова кОмпанія і кАмпанія
rivnet
5808 дн. тому
стилистика интернета все больше захватывает телевидение...
5808 дн. тому
КОЛЕГИ! ПРИБЕРІТЬ З ЕФІРУ РОЗДЕРТИЙ НА ШМАТКИ ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ (ЖОВТА СТРІЧКА ОКРЕМО, БЛАКИТНА - ОКРЕМО)! ДУЖЕ ВПЛИВАЄ НА СВІДОМІСТЬ І ПІДСВІДОМІСТЬ ГРОМАДЯН.
Kooty
5808 дн. тому
... угу, і щоб позбавилися від асоціацій з Дерепою))))
і шо..
5808 дн. тому
Колеги з УТ1! Ви ще подбайте про те, щоби не тільки лого змінилося, а й і зміст, що мав би відповідати Вашій назві - "перший"!
5808 дн. тому
Отож, знизили статус Національного до "першого". З якого кінця, панове?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду