detector.media
05.06.2008 11:36
НТКУ показала свій зовсім справжній новий логотип (+картинка)
Національна телекомпанія України надіслала на адресу «Детектор медіа» коментар щодо недостовірності нового логотипу Першого національного, опублікованого 3 червня. Колеги також рекомендують «ТК» уважніше дивитись Перший національний. Із вдячністю за цінну і слушну пораду «Детектор медіа» публікує коментар прес-служби НТКУ без змін і пропонує до вашої уваги офіційну версію нового логотипу Першого:
 
 

 
Графічне зображення, яке продемонструвала широкому загалові «Детектор медіа», не є логотипом Першого каналу. У наших, - підкреслюємо, - попередніх розробках символ «одинички» супроводжується надписом «Перший». Розривати ці два елементи, як це зробила «Детектор медіа», некоректно.  
 
Ми почали промо-компанію, яка триватиме 90 днів. Якщо б ви уважно дивились наш телеканал, то вже мали б змогу побачити проект «Нове обличчя Першого» із лічильником, який відраховує кількість днів до зміни каналу. Тож рахуйте дні разом з нами, чекайте, не випереджаючи подій, і про все дізнаєтесь в свій час.  
 
«Все тече і все міняється», - говорив Еклезіаст. Тому немає нічого дивного в зміні обличчя каналу. Іноді й людині потрібно перевдягти світлий костюм замість чорного. Літо почалося, колеги!  
 
Логотипи не є остаточно затвердженим. Це є лише проект, і зараз ми дивимось, як сприймає його наша аудиторія, проводимо дослідження у фокус-групах. Нам цікава і ваша думка, шановна «Детектор медіа». Ми відкриті для конструктивної критики та готові розглянути побажання та пропозиції щодо графічного оформлення шапок та заставок каналу. Запрошуємо всіх бажаючих до обговорення цієї теми на форумі сайту Першого національного. 
 
Можливо, когось турбує той факт, що у логотипі каналу тепер немає слова «національний». Ми відповідаємо: був період, коли ми з «УТ-1» перетворювались на «Перший національний», але глядачі все одно пам’ятали наш телеканал як «першу кнопку» українського телебачення. Вважаємо, що слово «Перший» найкраще відповідає статусу телеканалу, який є інформаційним мостом між державою і суспільством, і за будь-яких обставин залишається національним. 
 
Визнаємо що «ТК» справді опублікувала «неофіційний» варіант логотипа, отриманий з відкритого джерела. Хоча, якщо порівняти нижню частину картинки, яка була наведена у попередній новині, із наданою прес-службою офіційною, знайти відмінності доволі важко. В усякому разі, перепрошуємо колег за не зовсім коректне подання інформації.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY