Лілія Подкопаєва представлятиме Україну на «Танцювальному Євробаченні»

4 Червня 2008
13095
4 Червня 2008
16:54

Лілія Подкопаєва представлятиме Україну на «Танцювальному Євробаченні»

13095
Лілія Подкопаєва представлятиме Україну на «Танцювальному Євробаченні»
Олімпійська чемпіонка, переможниця «Танців з зірками-2» Лілія Подкопаєва представлятиме Україну на конкурсі «Танцювальне Євробачення-2008». Про це стало відомо «Газете по-киевски». Сама Подкопаєва цю інформацію не спростувала і не підтвердила, попросивши дочекатись прес-конференції.
 
За інформацією видання, разом із Лілією Подкопаєвою виступатиме її партнер у проекті «Танці з зірками-3» танцюрист Кирило Хитров. За словами чоловіка Подкопаєвої Тимофія Нагорного, з яким зв’язалось видання TabloID. вона справді є однією з кандидатів, але рішення має приймати керівництво Національної телекомпанії України. Проте в тому, що це буде саме Подкопаєва, можна пересвідчитись, поглянувши на склад учасників уже анонсованої НТКУ прес-конференції.
 
Конкурс «Танцювальне Євробачення» відбудеться 6 вересня у Глазго (Велика Британія).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду