Естонія і Латвія запускають мобільне телебачення

4 Червня 2008
1408
4 Червня 2008
13:52

Естонія і Латвія запускають мобільне телебачення

1408
Естонія і Латвія запускають мобільне телебачення
Естонський телерадіомовний центр Levira спільно з оператором мобільного зв’язку ЕМТ запускають мобільне телебачення у стандарті DVB-H, повідомляє Lenta.Ru.  Тестування системи мобільного телебачення вже почалося, а комерційна експлуатація повинна стартувати на території Естонії та Латвії у 2009 році.
 
На чотирьох ретрансляційних станціях у Таллінні встановлені передавачі, які дозволяють абонентам ЕМТ приймати сигнал на свої мобільні телефонии, якщо вони обладнані тюнером DVB-H. Зараз транслюється сім телеканалів, найближчим часом до них планують додати ще чотири.
 
У Латвії мобільне телебачення запускає оператор LMT, який, як і ЕМТ в Естонії, є структурою групи компаній TeliaSonera. Тестування DVB-H у Латвії здійснюється у співпраці із Латвійським державним телерадіомовним центром.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1408
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду