Харківський режисер Ігор Парфьонов знімає фільм «Сповідь диявола»

4 Червня 2008
10242
4 Червня 2008
11:22

Харківський режисер Ігор Парфьонов знімає фільм «Сповідь диявола»

10242
Харківський режисер Ігор Парфьонов знімає фільм «Сповідь диявола»
У Харкові тривають зйомки художнього фільму «Сповідь диявола», режисером якого є відомий за стрічками про захист тварин харків’янин Ігор Парфьонов. На роль головного лікаря психіатричної клініки у фільмі запрошений відомий російський актор Армен Джигарханян, повідомляє «КИД».
 
Із Ігорем Парфьоновим Джигарханян співпрацює вже вчетверте. Із одним із минулих його фільмів – «Коли боги заснули» - був пов’язаний скандал навколо начебто відмови одного з харківських телеканалів демонструвати стрічку через те, що вона знята російською мовою.
 
Новий фільм, за словами його автора, «про тероризм і проблеми співіснування на нашій землі».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду