Віктор Ющенко присвоїв Філіпу Бедросовичу Кіркорову звання народного артиста України

30 Травня 2008
9773
30 Травня 2008
12:57

Віктор Ющенко присвоїв Філіпу Бедросовичу Кіркорову звання народного артиста України

9773
Віктор Ющенко присвоїв Філіпу Бедросовичу Кіркорову звання народного артиста України
Президент України Віктор Ющенко присвоїв звання народних артистів України фіналістці «Євробачення-2008» Ані Лорак та народному артисту Росії Філіппу Кіркорову, який продюсував її участь у конкурсі, повідомляє УНІАН.
 
Як повідомляє прес-служба глави держави, вітаючи співачку з блискучим виступом на «Євробаченні-2008», Ющенко відзначив продемонстрований нею європейський мистецький рівень, прекрасний зразок творчої праці і непохитну віру в перемогу.
 
«Я б хотів привітати і Кароліну, і Філіпа Бедросовича за ту роботу, яка була зроблена в рамках «Євробачення». Я хочу чітко і ясно сказати - це була українська перемога. І ті люди, які працювали на неї, достойні найвищих оцінок від імені Української держави», - сказав глава держави.
 
Дякуючи за високу нагороду, Ані Лорак сказала: «Ця нагорода є тільки авансом моїх наступних перемог, які, безумовно, будуть під прапором України».
 

Президент висловив особливу подяку  Кіркорову за його внесок у перемогу України, підтримку та дружню допомогу Ані ЛОРАК. «Ви зробили колосальний внесок у розвиток наших двосторонніх відносин», - сказав Президент.
 
Згідно з Указами Президента, почесне звання «Народний артист України» присвоєне Ані Лорак за вагомий особистий внесок у популяризацію української культури у світі, високу пісенну майстерність, Кіркорову - «за вагомий особистий внесок у розвиток культурно-мистецьких зв`язків України і Російської Федерації, високу виконавську майстерність та багаторічну плідну творчу діяльність».
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9773
Теги:
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дівчина
5818 дн. тому
Потебенько і Кіркоров - наше все. Героям Слава! Президент України збожеволів.
эхо
5820 дн. тому
Добавлю: За Ани и Киркорова искренне рада
эхо
5820 дн. тому
Это Ющ с такой хоружьей грацией свой нулевой рейтинг хочет поднять, а то "боги с пьедестала падают". Иначе и Данилко в прошлом году хоть как-то отметил бы.
Верка
5820 дн. тому
А мне за Сердючку абидна!! пачему ей не дали народную артистку? (то бишь, паки. артиста...) вот несправедливство какое! а Киркорова предлагаю назначить министром культуры и одновременно - послом Украины в Болгари!! Это так же лагична, как и вручение высокага звания народнага артиста Украины...Мля.
ФИ
5820 дн. тому
ну есть ум в голове вобще? Лорак ладно уж (хотя ее вздохи и эротические позы как то на народную артистку не тянут) сложилась уже традиция такая (после Русланы ) ладно уж. Но Киркоров то тут при чем? в смысле что продюсер молодец, но ведь звание народного артиста это нечто глобальное, как его можно давать всем и вся? есть много других способов отметить "весомый вклад" Фили в наши с Росией взаимоотношения.
хтось
5820 дн. тому
Немає слів... (є, але я їх не вживаю)
Мазер
5820 дн. тому
Писец. Полный маразм. Даешь Киркорова в депутаты. Не, лучше в Губернаторы.
ромашка
5820 дн. тому
ага, це була виключно українська перемога. кіркоров, який постійно розмахував перед камерами російським прапором - яскраве тому свідчення
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду