Нацрада винесла попередження «Гравісу» за показ програми «Таємне життя жінок. Порно» о 18-й

29 Травня 2008
25052
29 Травня 2008
07:21

Нацрада винесла попередження «Гравісу» за показ програми «Таємне життя жінок. Порно» о 18-й

25052
Нацрада винесла попередження «Гравісу» за показ програми «Таємне життя жінок. Порно» о 18-й
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 травня винесла попередження телекомпанії «Гравіс» за демонстрацію на каналі «Сіті» програми «Таємне життя жінок. Порно» 1 березня 2008 року о 18.10.
 
Підставою для застосування санкції став висновок Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, в якому цей фільм характеризується як такий, що «спрямовано покликаний на виникнення сексуальних (еротичних) почуттів, фантазій та хвилювань», а також «може вплинути на нормальний фізичний, розумовий або моральний розвиток дітей та юнацтва».
 
Як пояснили на засіданні Нацради представники компанії,  зазначена програма є четвертим епізодом з циклу «Таємне життя жінок», яка в цілому складається з 21 епізоду. Програмна служба телеканалу перед початком трансляції в ефірі зазначеного циклу здійснила передефірний перегляд перших трьох епізодів.
 
На думку представників каналу, переглянуті епізоди цілком відповідали законодавству та мали «пізнавальний та розважально-інформаційний характер». Вони також характеризувала цей випадок як недбалість програмного директора телеканалу, до якого вжито дисциплінарних санкцій (звільнення), а також принесли свої вибачення Національній раді і глядачам.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25052
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коля
5816 дн. тому
А шо відбулося в ресторані?
Курус став чесним?
5817 дн. тому
Ще недавно Курус штатний працівник типа медіа-олігарха Третякова розповідав,що Гравіс і Кіно самі чесні й парнуху не гонять. Після того як в ресторані отримав в диню від Третякова вже як штатний працівник Балоги Гравіс почали ставити на місце. Слава "чес ному"Курусу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду