Перший випуск програми «Teen-тайм» на Новому каналі мав частку 8,98%

28 Травня 2008
31444
28 Травня 2008
11:56

Перший випуск програми «Teen-тайм» на Новому каналі мав частку 8,98%

31444
Перший випуск програми «Teen-тайм» на Новому каналі мав частку 8,98%
На Новому каналі стартував новий розважальний проект для молоді «Teen-тайм». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Перший випуск програми мав рейтинг 0,96%, частку 8,98% (аудиторія 14-49, загальнонаціональна панель GFK). Більшу увагу глядачів програма має у містах 50+ (рейтинг 0,98%, частка 10,47%, тимчасом як у містах 50- рейтинг становить 0,93%, частка 7,92%).
 
Програма виходитиме у слоті 14.00 із понеділка по п’ятницю. «Teen-тайм» розрахована на аудиторію віком 13-19 років. У межах програми транслюватимуться ситком «Малькольм у центрі уваги» та «Побачення з мамою». За словами режисера-постановника Павла Новикова, «Teen-тайм» має стати «обкладинкою для цих двох продуктів в ефірі»
 
«Основна ідея – логічно об’єднати в одному годинному блоці гумористичний серіал "Малкольм в центрі уваги" та шоу "Побачення з мамою", – розказав у коментарях «ТК» пан Новиков. – Ми переконані, що глядача треба "вести" по ефіру, щоб аудиторія відчувала логічність побудови ефірної сітки, навіть якщо не знає таких слів – "ефірна сітка". Недостатньо просто поставити програми чи фільми у правильній (із точки зору програмної служби) послідовності, глядач хоче певного "комфорту" в ефірі, зручності сприйняття кожного наступного сегменту. Саме з таких міркувань ми виходили, коли задумували і запускали проект».
 
«Teen-тайм» став другим проектом за участю переможців «Фабрики зірок». 27 квітня на каналі стартувала програма «Кліпси», її ведучими стали Ольга Цибульська та Олександр Бодянський.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31444
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду