Film.ua знімає трилер «Таємничий острів» за сценарієм Ірен Роздобудько

22 Травня 2008
20690
22 Травня 2008
12:56

Film.ua знімає трилер «Таємничий острів» за сценарієм Ірен Роздобудько

20690
Film.ua знімає трилер «Таємничий острів» за сценарієм Ірен Роздобудько

18 травня кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки трилера з елементами містики «Таємничий острів» за оригінальним сценарієм Ірен Роздобудько. Режисер стрічки – Володимир Тихий («Донечка моя», «Мийники автомобілів»), оператор – Юрій Барсук, продюсер – Віктор Мирський.

 

Головну роль успішного бізнесмена виконає російський актор Євген Стичкін («Від 180 і вище», «Квітень», «Кохання-зітхання» («Любовь-морковь»)). Роль його дружини, авантюрної журналістки, зіграє Неллі Уварова («Не родися вродливою», «Атлантида», «Я залишаюся»). А в образі непередбачуваного божевільного з’явиться народний артист України Богдан Бенюк.

 

За сюжетом фільму герой Євгена Стичкіна відпускає дружину-журналістку у відрядження до села, де раніше розташовувалася секретна база. Героїня Неллі Уварової звідти не повертається, і чоловік вирушає на її пошуки.

 

Зйомки триватимуть у Києві та області до 15 липня.

 

Таким чином, Film.ua продовжує екранізувати літературні твори українських письменників. Нагадаємо, що на початку року було завершено роботу над детективом «Тривожна відпустка адвоката Лариної» за романом автора «ТК» Андрія Кокотюхи «Легенда про Безголового» (режисер О. Стеколенко).

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20690
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вася
5827 дн. тому
хуже чем уварова и стичкин? ой, да бросьте.
sof
5827 дн. тому
есть, но играют хуже.
вася
5827 дн. тому
украинских актёров, кроме бенюка, конечно же нет в природе, хехехе. красивенько
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду