detector.media
22.05.2008 12:56
Film.ua знімає трилер «Таємничий острів» за сценарієм Ірен Роздобудько

18 травня кінокомпанія Film.ua розпочала зйомки трилера з елементами містики «Таємничий острів» за оригінальним сценарієм Ірен Роздобудько. Режисер стрічки – Володимир Тихий («Донечка моя», «Мийники автомобілів»), оператор – Юрій Барсук, продюсер – Віктор Мирський.

 

Головну роль успішного бізнесмена виконає російський актор Євген Стичкін («Від 180 і вище», «Квітень», «Кохання-зітхання» («Любовь-морковь»)). Роль його дружини, авантюрної журналістки, зіграє Неллі Уварова («Не родися вродливою», «Атлантида», «Я залишаюся»). А в образі непередбачуваного божевільного з’явиться народний артист України Богдан Бенюк.

 

За сюжетом фільму герой Євгена Стичкіна відпускає дружину-журналістку у відрядження до села, де раніше розташовувалася секретна база. Героїня Неллі Уварової звідти не повертається, і чоловік вирушає на її пошуки.

 

Зйомки триватимуть у Києві та області до 15 липня.

 

Таким чином, Film.ua продовжує екранізувати літературні твори українських письменників. Нагадаємо, що на початку року було завершено роботу над детективом «Тривожна відпустка адвоката Лариної» за романом автора «ТК» Андрія Кокотюхи «Легенда про Безголового» (режисер О. Стеколенко).

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY