Владислава Каськіва, який мав брати участь у програмі «К барьеру!», не пустили в Росію

15 Травня 2008
11430
15 Травня 2008
11:06

Владислава Каськіва, який мав брати участь у програмі «К барьеру!», не пустили в Росію

11430
Владислава Каськіва, який мав брати участь у програмі «К барьеру!», не пустили в Росію
Народного депутата України Владислава Каськіва («Наша Україна – Народна Самооборона»), який прилетів до Москви на запрошення телеканалу НТВ, аби взяти участь у програмі «К барьеру!», не пустили на територію Російської Федерації.
 
Як повідомляє голова Незалежної медіа-профспілки України Роман Скрипін, який мав виконувати роль «секунданта» Каськіва, представники російських властей послались на статтю 27 Закону «Про в'їзд до РФ», у якій ідеться, що в’їзд заборонено людям, які загрожують безпеці Росії.
 

У програмі «К барьеру!» опонентом Владислава Каськіва мав бути російський політик Володимир Жириновський. Як повідомляє у своєму веб-щоденнику Вахтанг Кіпіані, який також прибув до Росії разом із Каськівим, програму скасовано.

 

«Підставою для заборони мого в'їзду на територію РФ, став закон, згідно якого я загрожую національній безпеці Росії. І мені здається, що панічний страх спецслужб російських перевершив всякі розумні і зрозумілі межі. І тим більше це дивно, що я є членом міжпарламентської групи дружби між Росією і Україною. Не давав жодних підстав прямо чи опосередковано вважати, що якимось чином заперечує україно-російські взаємостосунки, а тим більше загрожує державному суверінітету а бо національній безпеці Росії», - прокоментував цю подію 5 каналу Владислав Каськів.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11430
Теги:
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Миранда
5874 дн. тому
Фото каськова класное- сразу видно умища!)Скрипин уже в обслуге у умища?Оппа независимым журпрофсопилкам))
эхо
5874 дн. тому
2 АХТУНГ А на фига тогда приглашали?
Карабас-барабас
5874 дн. тому
А шо, Каськив политик? Тю... а я думал официант.
АХТУНГ
5874 дн. тому
КАНЕША не пустили, ЕСТЬ ИНФА, что Каськив и йего "ПОРА" напрямую финансируется фром Америка...нах Рассии такие бараны в загоне?
5874 дн. тому
Шкода, бо Владислав один з небагатьох наших політиків, хто міг бт гідно протистояти Жиріновському у дискусії
Володимир
5874 дн. тому
Цю програму можна дивитися в Києві по цифровому ТБ на каналі НТВ Мир
жаль
5874 дн. тому
да фигня конечно, жаль, чё там... но не меньшая лажа то, что эту программу ни одному украинскому каналу не разрешили бы показать в повторе, это реально
Антижірік
5874 дн. тому
Цім троьм кловунам категоричеські поталанило- краще так піаритись, аніж потім виправдовуватись чому їх жірік опустив;))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду