Кабмін зняв із розгляду питання про передачу КРРТ Мінтрансзв’язку

15 Травня 2008
18195
15 Травня 2008
09:05

Кабмін зняв із розгляду питання про передачу КРРТ Мінтрансзв’язку

18195
Кабмін зняв із розгляду питання про передачу КРРТ Мінтрансзв’язку
Кабінет міністрів зняв із розгляду питання про передачу Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення від Держкомтелерадіо у сферу управління Міністерства транспорту і зв'язку, повідомляє РБК-Україна.
 
«Я бачу, що таке рішення підтримують більшість міністрів», - сказала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
 
Проект постанови про передачу Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення від Держкомтелерадіо в сферу управління Міністерства транспорту і зв'язку був внесений до порядку денного міністром транспорту і зв'язку Йосипом Вінським. За його словами, в статуті концерну РРТ записано, що він є «підприємством зв'язку».
 
«А ми якраз і є Міністерством транспорту і зв'язку», - підкреслив Йосип Вінський. Він також назвав рішення попереднього уряду, що передав концерн РРТ від Міністерства транспорту і зв'язку в управління Держкомтелерадіо, «політичним і таким, що не має жодних правових підстав».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду