За три дні до фіналу у «Великих українцях» лідирують «несподівані»

12 Травня 2008
3978
12 Травня 2008
16:13

За три дні до фіналу у «Великих українцях» лідирують «несподівані»

3978
За три дні до фіналу у «Великих українцях» лідирують «несподівані»
У проекті «Великі українці», фінальне шоу якого розпочнеться 16 травня о 21.30 на телеканалі «Інтер», на нинішньому етапі лідирує трійка, яка, на думку шеф-редактора програми Вахтанга Кіпіані, має «дуже несподіваний» вигляд.
 
«Якби голосування завершилось сьогодні, його результати однозначно викликали б широкомасштабну і гостру дискусію», - цитує прес-служба каналу «Інтер» пана Кіпіані. Імена попередніх лідерів не розголошуються, проте у повідомленні уточнюється, що це «не хрестоматійні» постаті, отже, зі списку «підозрюваних» можна сміливо викреслювати Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесю Українку і Богдана Хмельницького.
 
На сьогодні в ході фінального етапу голосування отримано понад 700 тисяч голосів. Нагадаємо, голосування завершиться за кілька хвилин до завершення ефіру. Паралельно у студії триватиме бурхлива дискусія між «адвокатами» – особами, які представляють «великих», – а також родичами, друзями і колегами останніх. У студії перебуватимуть виключно люди, що мають якийсь стосунок до героїв із топ-десятки. Вся аудиторія, за словами Кіпіані, становитиме близько 100 осіб. Відтак, зміниться й оформлення студії.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3978
Читайте також
19.05.2008 09:27
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
10 407
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oleg
5832 дн. тому
Радуйтесь!100% победит Бандера!У свидомой части Украины нет своих настоящих героев.Есть шанс возвеличить Бандеру-сделают!А другая Украина не свидомая...В списке не оказалось героя,за кого им голосовать!Да и все равно им!Теперь президент с "чистой совестью" присвоит ему звание Героя!(по просьбе народа).Если бы голосование было честным - был бы другой результат!Получается ,если я и любой другой отдаст хоть 1000 голосов это справедливо????!!!(вопрос денег!)Но настоящих результатов (1 человек - 1 голос) мы никогда не узнаем!Вот это и называется МАНИПУЛЯЦИЯ СОЗНАНИЕМ!!!!
Любаша
5832 дн. тому
А у Фирташа отец не пил кофе в концлагере во время Великой Отечественной?))))
эхо
5833 дн. тому
Ну вот, ВУ еще не назвали, а "Широкомасштабна и гостра дискуссия"(с) В.Кипиани уже идет на этом форуме. Дали будэ. Бандера- Великий Украинец!!!!
uuu
5833 дн. тому
манипуляция и есть манипуляция. всё сбу голосует за бандеру, забросив все свои дела. надо же народ "просвещать"
Олена з Великого Бурлука
5833 дн. тому
На мою думку, цей дивний конкурс має винятково пізнавальне значення: українці дізнаються цікаві факти з життя відомих людей та героїв своєї країни. А голосувати за обрану десятку не має сенсу: кожен з десяти заслуговує на те, що стати першим, бо кожен мав виняткове значення для епохи в історії України, в яку жив. Як можна, скажімо, порівнювати Богдана Хмельницького, якого в рекламці в харківському метро названо "мечем", з Лобановським, якого охрестили "м"ячем"? Дурисвітство чистої води і на дурнів розраховане- тих, на яких зароблять компанії зв"язку.
Кукринікса
5833 дн. тому
Я вважаю великим українцем Мазепу. За рівнем звитяжності, героїзму, епічної величі - він - НАЙБІЛЬШИЙ українець. Мати все і постати проти супостата - ось вчинок справжнього чоловіка, державного діяча! Українська історія - це суцільна екзистенція і випробування. Зараз в мавпятнику під пихатою назвою політикум, одні потвори - Тимошенко, Янукович, Симоненка, ба навіть - Ющенко. Голосую за Бендеру. Слава Україні!
Олена
5833 дн. тому
Хто б за кого не голосував, результати пiдтасують та оголосять переможцем кого потрiбно, щоб не нервувати народ (Интер тут мастак) .....У Бандери шансiв - нуль.
Зоя
5834 дн. тому
ВАхтанге, а ти на що сподівався? Ти що не здогадувався, що насправді стоїть за проектом "Великих"?
Олександра
5834 дн. тому
Не дай бог виберуть Лобановського
українець
5834 дн. тому
за кого завгодно - Бандеру, Мельника, Кличка - тільки б не за Т.Г.Шевченка.
Зритель
5834 дн. тому
не интересно - мышиная возня
otar
5834 дн. тому
Дарма ви так, шановний. Якби я не був впевнений, що Бандера має реальні шанси на перемогу, і не хотів би так сильно бачити обличчя ведучих каналу "Інтер", які будуть оголошувати своїй аудиторії "ж55 плюс", що переміг Бандера, я б не витратив на цей проект ні копійки. Яка мені різниця, Шевченко чи Хмельницький? Але перемога Бандери обіцяє нам чудове шоу із тривалими дискусіями (про що, власне, каже Кіпіані), тому я відправляю смски за нього із великим задоволенням. Хоча й не вважаю його най-най серед "великих".
на дурака не нужен нож
5834 дн. тому
Ещё один аккорд лохотрона, так-сказать на прощанье, выдавить с Наталки ещё пару гривен за Бандеру.
для Холмс
5834 дн. тому
та ми знаємо )) але на свою нещасну смс я потратила 1 гривню. я свідомо віддала її за бандеру, а не за інтер, так що все нормально. чому вас не обурює, коли ви платите, наприклад, за одяг? хай заробляє собі інтер чи плюси - на те він і бізнес))
Холмс
5834 дн. тому
Якби народ знав, скільки грошей отримав "інтер" від спонсорів, та скільки Безлюдна та Савік і К за цей проект, то не відддавав би свої кровні СМС ще, аби допогти їм жити ще краще. "Лохотрон від велдиких українців продовжується. Браво! Ідуть жовтенята! Привіт Безлюдній! Ідуть піонери! Салют Савіку! Ідуть комсомольці! Завжди готові Гоионай!
iryna
5834 дн. тому
ya teg. ale uyavit" na hvylynochku - u proekti telekanalu Inter peremagaye Bandera. Cilyova audytoriya ne zrozumiye
тіна
5834 дн. тому
ура! голосую за бандеру
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду