11 травня на ICTV стартує аналітичний тижневик «Факти. Світ»

10 Травня 2008
20554
10 Травня 2008
19:09

11 травня на ICTV стартує аналітичний тижневик «Факти. Світ»

20554
11 травня на ICTV стартує аналітичний тижневик «Факти. Світ»
11 травня о 12.45 в ефір телеканалу ICTV вийде перший випуск щотижневої аналітичної програми «Факти. Світ», присвяченої подіям у світі та їх впливові на Україну. Проект, який готуватиме міжнародний відділ інформаційної служби ICTV, виходитиме щонеділі.
 
Ведучими програми стануть журналісти-міжнародники ICTV Надія Дерманська та Михайло Малий. «Факти. Світ» будуть своєрідним навігатором для наших глядачів. Ми надаватимемо максимум інформації про події, явища, інциденти, тенденції, які відбуваються в світі, в міжнародній політиці України», - цитує прес-служба каналу шеф-редактора інформаційної служби ICTV Олександра Бєлова.
 
«Факти. Світ» – україноцентрична програма, – уточнює Катерина Єрмолович, продюсер інформаційного мовлення каналу ICTV. – Це не перелік міжнародних подій за минулий тиждень, а аналіз важливих тем, явищ, тенденцій, які мають безпосереднє відношення до України».
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20554
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
111
5850 дн. тому
слухайте, де ж вони беруть таких ведучих? Це що, дешево і сердито? А були часи, коли брали за кастингом, перекупляли і переманювали з інших каналів. Тьху, ІСTV, ганьба. шо-попало!!!!
fff
5851 дн. тому
Украноцентрична? та дійсно кому тоде де г.. потрібно? Знову Україна - сама жирна жаба на болоті. Коли ви вже навчитеся дивитися на світ з глобальної точки зору, а не з власного підплінтусного положення?
5851 дн. тому
А смысл? Кому эта програма нужна?
5851 дн. тому
Где они этого яйцеголового поймали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду