БЮТ вимагає від «Комсомольскої правди в Україні» спростувати «наклеп» на Турчинова

8 Травня 2008
19574
8 Травня 2008
11:21

БЮТ вимагає від «Комсомольскої правди в Україні» спростувати «наклеп» на Турчинова

19574
БЮТ вимагає від «Комсомольскої правди в Україні» спростувати «наклеп» на Турчинова

Блок Юлії Тимошенко вимагає від газети «Комсомольская правда в Украине» спростувати «наклепницьку інформацію» одного з чиновників КМДА про те, що віце-прем’єр Олександр Турчинов начебто причетний до будівництва на Пейзажній алеї.

 

Про це заявив довірена особа Турчинова Володимир Пилипенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

 

Пилипенко нагадав, що 23 квітня Окружний адміністративний суд Києва визнав таку інформацію неправдивою і встановив, що її поширення є порушенням виборчого законодавства.

 

Крім того, за його словами, у четвер БЮТ звернеться до суду з відповідним позовом.

 

«Якщо суд встановить порушення засобом масової інформації вимог закону, він може ухвалити рішення про тимчасове (до закінчення виборчого процесу) зупинення дії ліцензії або про тимчасову заборону випуску друкованого видання», - сказано у повідомленні.

 

Як відомо, раніше у причетності до будівництва на Пейзажній алеї Турчинова звинувачувала заступник мера Києва Ірена Кільчицька.

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19574
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
accidental
5834 дн. тому
уж кто бы говорил...именно бютовцы являются мастерами в применении грязных технологии и во лжи. Не надо строить из себя святош.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду