Ярослав Кендзьор вважає залучення «Інтером» до «Великих українців» Тараса Чорновола помилкою

7 Травня 2008
4001
7 Травня 2008
16:26

Ярослав Кендзьор вважає залучення «Інтером» до «Великих українців» Тараса Чорновола помилкою

4001
Ярослав Кендзьор вважає залучення «Інтером» до «Великих українців» Тараса Чорновола помилкою
Народний депутат («НУ-НС») і голова Львівської обласної організації Народного Руху України Ярослав Кендзьор вважає, що залучення народного депутата (Партія регіонів) Тараса Чорновола до участі у проекті «Великі українці» у ролі ведучого-«адвоката» фільму про В’ячеслава Чорновола є «наругою над пам’ятюю, славою та величчю» останнього.
 
«Син, який зрадив ідеали, позицію свого батька, не має морального права коментувати дії свого батька. Я знаю Вячеслава Чорновола з 1964 року. До останнього його дня я був поруч з ним. Я знаю, як Вячеслав Чорновіл ставився до зрадників», - цитує пана Кендзьора прес-служба партії.
 
«Я переконаний, що це помилка – запросити на роль ведучого цього фільму Тараса Чорновола. Такий крок буде сприйнятий дуже негативно, а особливо на Галичині. Хоч як би виправдовувалися автори фільму, мовляв, це фільм не про Тараса Чорновола, а про Вячеслава Чорновола, це все одно неправильно», - каже Кендзьор. Нагадаємо, у 2004 році Тарас Чорновіл покинув Народний Рух і блок «Наша Україна», аби за кілька місяців приєднатись до команди опонентів цієї політичної сили – Партії регіонів та Віктора Януковича.
 
Фільм про В’ячеслава Чорновола з серії «Великі українці» буде продемонстровано на телеканалі «Інтер» о 22.30 7 травня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4001
Читайте також
08.05.2008 10:03
Николай Рашеев
8 637
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
osman
5838 дн. тому
На відміну від Кензьора, Тарас адекватна людина... та й помилок не треба припускатися авторові матеріалу. Тарас покинув НРУ ще 2002 року і приєднався до партії реформи та порядок. Виграв сам мажоритарку. 2004 покинув Нашу України і увійшов до групи Центр, що орієнтувалася на Литвина. Тоді ще не було відомо, кого Центр підтримуватиме,бо цекали, що Литвин під на вибори. Після того як центр розділився на ющенківців таянуків, Тарас подався до регіонів
эхо
5838 дн. тому
На мой взгляд, фильм о В. Черноволе получился самым человечным и исренним из всех, показанных до этого. Наверное от того, что о судьбе человека рассказывал его родной сын.
тіна
5838 дн. тому
яких би ідеалів і принципів не притримувася Тарас Чорновіл, він вважає свого батька великою людиною, а це вже великий плюс. мені як галичанці він імпонує своїм ставленням до пам"яті батька. подивимось, як він представить його у фільмі
ваще гон 2
5839 дн. тому
этому ,Ксёндзу пора на пасеке жить...или на пенсию пойти...ему уже 67(http://gska2.rada.gov.ua/pls/site/p_deputat?d_id=5383)...а он талдычит про своё...не может он быть адекватным..в принципе...дитё войны. с 9 мая вас!!! Не гоните на Тараса!!!
ваще гон
5839 дн. тому
Тарас, нормал чел!!! полный адекват...не то что Кендзьор...шо за нацик такой? это не он в анекдоте москалей из рушницы стреяет когда те "зупынку" "останивкой" называют?...параноик блин ...вот... во Львове такие есть такие продавцы в магазинах, как этот вот Кендзорь, которые на русский язык не реагируют...типа не понимают...дебилы
УжОс!
5839 дн. тому
Ну не придурок? Кто , кроме родного сына может лучше рассказать о своем отце? И вообще, кто этого Кендзьора спрашивал?
за НУНСь усрунсь!
5839 дн. тому
Голова марсианськой планетарной организации Марсианского Руху Украины Пердислав Рюрикович Непердивода вважае, шо залучення народного депутата (партия НУНУНС) Ярослава Кендзьyora до участи у проекти "Вэлыки марсианци" у роли ведучого-папуасу е надругою над НУНУНСом и великим хуралом Украйины-Руси.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду