У Бобруйську заборонили російський телеканал, який розбещував молодь

25 Квітня 2008
1301
25 Квітня 2008
17:14

У Бобруйську заборонили російський телеканал, який розбещував молодь

1301
У Бобруйську заборонили російський телеканал, який розбещував молодь
У місті Бобруйську (Білорусь) рішенням місцевої влади припинено трансляцію російського телеканалу ТДК, повідомляє Lenta.Ru.  Підставою для цього стали скарги місцевих мешканців, які заявили, що канал «розбещує молоде покоління».
 
Мешканець Бобруйська Віталій, якого цитує газета «Комсомольская правда в Беларуси», висловив думку, що з вимогами заборонити ТДК виступили жінки, хоча цей канал, назва якого розшифровується як «Телевізійний дамський клуб», адресований переважно жіночій аудиторії. Один із редакторів ТДК був здивований тим, що програма «Сексуальна революція» викликала претензії населення.
 
Раніше влада Бобруйська заборонила місцевому каналу «Веста» мовлення після 23.00, оскільки в цей час він транслював еротичні фільми. Після цього в міську адміністрацію почали дзвонити незадоволені люди, зокрема й похилого віку, вимагаючи, аби мовлення було відновлено. «Телефонувала молода пара, сказала, що їхнє особисте життя припинилося відтоді, як програму відключили», - розповідав представник бобруйського міськвиконкому.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1301
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
li
5847 дн. тому
"патякаты" - как это по -украински..., увы.
а в москалів
5849 дн. тому
Щоб патякати про мову хоч щось, її треба спершу знати! А не знаючи елементарного, дозволяти собі категоричні судження - просто звичайне тупориле хамство.
а у хахлов
5849 дн. тому
нет даже слова обозначающего язык. розмова - разговор, мовлення - вещание, говор - говiр, молва - молва... а языка так и нет, только говор, дикари!
Патріот
5850 дн. тому
Незавадило би і в Україні заборонити російськомовний телепродукт на українських кіноканалах. Тому що русский язЬІк сам пособі розбещене явище. :)
дамский клуб
5850 дн. тому
жывотные
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду