Данило Яневський повертається на 5 канал із новим ток-шоу

24 Квітня 2008
17681
24 Квітня 2008
16:25

Данило Яневський повертається на 5 канал із новим ток-шоу

17681
Данило Яневський повертається на 5 канал із новим ток-шоу
Данило Яневський працює над новою програмою для 5 каналу з робочою назвою «Інший погляд». Про це ведучий повідомив газеті «День». Старт проекту заплановано на літо.
 
Пан Яневський стверджує, що це буде якісний проект, який не стосуватиметься політики, але час від часу в студії все ж з’являтимуться політики. «Вони будуть заходити, але за дуже великі гроші. На сайті телеканалу я оголошуватиму, скільки людина заплатила. Усе буде відкрито!» – прокоментував він свої плани.
 
Старт-продюсер 5 каналу Дарка Чепак сказала «ТК», що наразі творча група лише розглядає декілька варіантів концепції програми. «Скоріш за все це буде формат телеінтервю, але чим він буде насичений, ми якраз і визначаємо», – зазначила Дарка. Пані Чепак висловила сподівання, що концепція буде затверджена найближчим часом, тоді й стануть відомі подробиці проекту. Єдине, що вже зараз ясно, за її словами, - те, що за жанром це, скоріш за все, буде телевізійне інтерв’ю.
 
Нагадаємо, до літа 2007 року Данило Яневський вів програму «Майдан» на 5 каналі, проте був вимушений зробити тривалу паузу, пов’язану із погіршенням стану здоров'я.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17681
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Татьяна
5842 дн. тому
Обычно такие комментарии принадлежат творческим импотентам (простите за пафос или банальность, но иных слов для вас нет - даже в моем обширном словарике). А еще рекомендую посмотреть канал Украина - вот где пиршество духа, фантазии и убожества. Впрочем, не сомневаюсь, что именно вы его (канала) постоянная аудитория. А господину Яневскому - пожелания успеъхов и здоровья!
Борис
5853 дн. тому
Головне не забути вималювати зал в якому буде шоу в червоні кольори, як в залі де проходить "Майдан". Щасливий Симоненко з Морозом спонсори . Це ж требадійти до маразму. а що в Україні нема інших фарб крім червоної. Та й чекати від Яневського як і від 5 -го щось мудрого годі.
хома
5854 дн. тому
Мабуть, дійсно позачергові вибори на носі, і Яневського "труба позвала в поход" на "ворогів", на яких Порох вкаже.
5854 дн. тому
"Шоу Оранжевых трусов"
WSG
5855 дн. тому
Хіба варто міняти таку чарівну мордочку коня (на фото) на спохабнілі @бала наших політиків...
без политики
5855 дн. тому
Как это "5-й канал" и без политики? Яневский и без политики? Это наверное рискованно, после надоевшего всем деда Савелия Шустера, признаться что будет политическое ток-шоу. Отак дед всем оскомину набил своей иудо-свободой слова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду