Фільми про Лобановського та Сковороду з серії «Великі українці» мали частку близько 13%

24 Квітня 2008
15906
24 Квітня 2008
13:31

Фільми про Лобановського та Сковороду з серії «Великі українці» мали частку близько 13%

15906
Фільми про Лобановського та Сковороду з серії «Великі українці» мали частку близько 13%
Середня частка документальних фільмів виробництва компанії «07 продакшн» із циклу «Великі українці» на «Інтері», присвячених Валерію Лобановському (22 квітня) та Григорію Сковороді (23 квітня), становила 12,84%. Цей показник нижчий за показники попередніх двох фільмів, середня частка яких становила 18,09%.
 
Показаний 22 квітня фільм про футбольного тренера Валерія Лобановського (ведучий – екс-президент України Леонід Кравчук) мав рейтинг 3,18% і частку 12,68%. При цьому більшою увагою фільм користувався у містах «50 тисяч+» (частка 13,68%), тоді як у містах «50 тисяч -» частка становила 11,83%. Ці показники поки є найнижчими серед трансляцій документальних фільмів про десятку «Великих українців».
 
23 квітня документальна стрічка про філософа Григорія Скороводу (ведучий – актор Остап Ступка) мала рейтинг 3,55% і частку 13%. На відміну від фільму про Лобановського, трансляція більше цікавила глядачів  у маленьких містах та селах - частка 13,77%, тим часом як у містах «50 тисяч+» частка програми становила лише 12,07%.
 
Таким чином на сьогодні рейтингову першість серед документалок про «великих українців» є фільм Вахтанга Кіпіані про Степана Бандеру, який 16 квітня мав рейтинг 4,99% і частку 19,68%
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15906
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
муза
5849 дн. тому
валандалась по Хрещатику і почула, як школярки обговорювали фільм про Сковороду - оце визнання)))
глядачка
5852 дн. тому
У фільмі про Сковороду бездоганним був лише Остап Ступка, і то його було забагато. Тексти, особливо закадрові, були вульгарні, розхлябані, така собі "псевдонародність", сюжет - слабкий. Реконструкції - нічого нового, таких і в інших програмах було навалом, приміром в тих же "Іменах" з Оксаною Марченко, які йшли колись на Інтері. У фільмі про Лобановського видна рука "геніального" спортивного режисера Долбілова. Була хроніка, були емоції вболівальників, а стратегії, тактики, величі тренера - зась. Будувати ж фільм лише на компартійних спогадах Леоніда Макаровича про те, як Лобановський суперечив Щербицькому, або на тому, що його тренерської методи "не сприймала" Москва - сумнівно, нафталін якійсь. Хотілось почути думки гравців колишніх і нинішніх, футбольних грандів про вклад Лобановського у світовий футбол. На жаль, не вдалося побачити фільм про Бандеру. Тому поки що лідер моїх особистих симпатій - фільм про Амосова. Людяний, драматичний, насичений хронікою. Емоційний і розумний оповідач Коротич, гарна режисура і головне, особиста, "жива" присутність головного героя.
САМ
5852 дн. тому
Фільм про Сковороду легкий. Його важко вміймати, бо фільм витончений. Мова - блискуча! Браво автори! Браво Ступка! Режисерів майже не видно, а це означає - гарна режисура. Прагнути свободи і бути вільними ой як хочеться!
Богдан Кутєпов
5853 дн. тому
Йой... А я хоч за Григорія Сковороду й проголосував, а фільма не вздрів... Хоч би на INTV лишився в архіві! Инакше не знаю, як бути. :(
болільник
5853 дн. тому
На жаль, так збіглося, що фільм про Лобановського йшов, коли на 1+1 грали матч Ліги чемпіонів
otar
5853 дн. тому
Фільм про Сковороду чудовий. Найкраще, що я будь-коли бачив на каналі "Інтер" :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду